0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Özellikle dar, ince uzunlardan kaçıyorum. Genişler bizim mutfağa daha uygun. Gözüm Gardrop tipi olanlarada kayıyor ama illa Gardrop tipi düşünmüyorum. Tabi Derin dondurucu olması şart. Sebil falan pek gerekli şeyler değil bizim için. Anti Bakteriyel olmasıda iyi olur. Aslında spotta hanım güzel bir Electrolux bulmuş. Ama bir dolapçıdan öğrendiğimiz kadarı ile kimileri avrupa ve iyi oluyormuş, kimileri ise Çin parçalı ve kısa ömürlü. Avrupa bulursanız kaçırmayın dedi. Dolabın üstünde küçük bir çizik varmış. Ama başka sorun varmı bilmiyorum doğrusu. Bosch'a da aklım gidiyor. Samsung'da iyi diyorlar. Ama servisde önemli tabi. Gidip mağaza mağaza da dolaşmak lazım ama aynı markada farklı kaliteler olabiliyormuş, o da insanın kafasını karıştırıyor. Bu arada Emre, çalışman için benden 1 . Seni alan kız yaşadı.
Bizdekide eski bir Arçelik dolaptı. Çocukluğum içinde geçmiştir. Yaptırmanın eskisi gibi uzun ömür getirmeyeceğini öğrendim ve bu yüzden değiştirme yoluna (motoru yanmış) gittim. Çok iyi olurdu aslında Bosch ama burada bir bayi ile anlaştık ve modeli bizim GK 'ın da hoşuna gitti. Derin, geniş falan. Ama artık hiçbirisi evladiyelik olsun diye üretilmiyor anladığım kadarı ile. Çok sağol Ahmet. Yine birşey olursa haberdar ederim. Sağolasın Özcan. Bu hafta acayip hasta idim. Doğru düzgün hiç bir yere gidemedim. Akşam sonunda hanımla bir bakalım dedik (daha önce internetten araştırmıştım ama internette görme ile yerinde görme farklı oluyor) ve bir kaç yere gittik. Şansa hemen beğendik, sonra başka markaların ürünlerine de gidip bayilerde baktık ama bu beğendiğimiz şu an için en makulu gibi geldi ve daha uzatmayalım alalım dedik GK ile. Benimde içime sindi açıkçası. Not: GK ne diye merak ediyorsanız bulmaya çalışın bakalım.
Not: GK ne diye merak ediyorsanız bulmaya çalışın bakalım.
Valla öksürmekten ciğerlerim söküldü. Doğru dürüst birşey yapamıyorum kaç gündür. Pek ateşim falan çıkmadı ama. Sadece öksürük, halsizlik ve burun akıntısı vardı. Birazda baş ağrısı. Herkese aman dikkat diyorum, acayip salgın şu sıralar (geçen gün tramvayda kaptım sanırım). İyi dilekleriniz içinde teşekkrüler arkadaşlar.