0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ii günlerde kullanman dileğiyle...
fotolar çok net değil karanlık ortamda çekmiştim ondandır , birazdan arabayı yıkatıcam bidaha çekicem foto , akşama da onları koyarım ya bnm arabada 3 cm eibach spor yay vardı , ama yarislerin arkası önüne göre normalde de biraz yukarda olduğundan yayları takınca da yine arkası öne göre biraz yukarda durdu , ondan bnde arka yayları bir kademe kestirttim önle arkayı aynı seviyeye getirdim böyle daha hoş durdu hatta öndeki yaylarıda biraz daha kestirip arkayıda bi kademe daha kestircem daha da basmayı düşünüyom aracı , ama bunu yazın arabanın muayenesi var muayeneden geçtikten sonra yapmayı düşünüyorum.muayeneden geçerse tabi
Mehmet beninki cuk diye oturdu açıklık veya oturmayan yeri yok banada dediler silikon çektir diye ama çektirmedim adamlar çekmiş zaten yeterince. daha önceki yarisimin farı su almıştı(oda beline kadar suya girmiştimde öyle) ama kenarlardan değil arka tarafında far kapaklarının kenarından onun için önden çok araka tarafa dikkat Yaylar pek işe yaramamış gibi duruyor 3 cm eibach nasıl yumşakmı yoksa sert mi?
Muayeneden geçer geçmesine ama , aracın yüklü iken, ani bir frenajda yada hızlı bir direksiyon hareketinde vs kesilmiş olan yaylar bu hayatta kalma testinden geçemez mağlesef, yaptığın çok büyük bi yanlış, yay kesmek emniyet kemeri takmamkla aynı şey.
Çok güzel olmuş, güle güle kullan...
Güzel olmuş
10 numara olmuş. bence daha fazla alçaltmaya gerek yok.
valla şu ana kadar bi sorun yaşamadım yayları kestikten sonra ani direksiyon hareketinde ya da ani bir frenajda , inş. bundan sonrada yaşamam , yay kestirmek bence etkilmiyo pek.
sence etkilemiyorsa doğrudur :9 okadar muhendis okadar senelerce okumuş senelerce tecrübe kazanmış okadar hesap kitap yapıyorlar şirketler bu adamlara tonlarca para döküyor demekki boşa salak bu adamlar çıkarsınlar işten hepsini değilmi ya
Kumho ku 31 alsaydın keşke, daha eski versiyonudur bu aldığın seri yeni versiyondur fakat eski versiyonu nun yol tutuşu ıslakta ve kuruda %1 gibi daha yüksek. Neyse jantlar falan güzel olmuş tebrik ederim. Yolda sertlik açısından problem yaşamazsın umarım...
hayırlı olsun yakışanı yapmışsın..