Paylaşım için teşekkürler Hakan Abi, ama ortak kanıya ben de katılıyorum : araç iyi güzel deeeeee biraz "kazık"
Ben buna Toyota farkı derim. Diğer otomobil üreticileri henüz Hybrid aracın seri üretimine bile geçememişken Toyota 1997 yılından bu yana seri üretim yapıp 1 milyondan fazla Hybrid araç satmıştır. Hybrid teknolojisini ilk bulan da Toyota diye biliyorum. Arabanın test sürüşüne bir arkadaşım katılmış ve çok memnun kalmış ,araba durduğunda hiç bir ses bile olmadığını ve eletrik motoru olmasına rağmen performansın çok güzel olduğunu söyledi. Tek sorun gerçektende fiyatı pahalı .Ama şuna inanıyorum fiyatı normal olduğunda diğer otomobil üretcilerinin vay haline onlar hala hiybrid motor üretimi yapmadıklarından uyuya dursunlar. Gerçekten de Toyotayı bu teknolojiden dolayı tebrik etmek gerekir.Otomotiv sektöründe bence çok önemli bir çığır açmıştır.
Bodrum da ilk hibrit aracımızı satmış bulunmaktayız, muhtemelen hafta sonu elimizde olacak, inşallah test edip deneyimlerimi sizinle paylaşacağım....
hayırlı olsun... Toyotaya bol kazanç, milletimize bol sömürülmeler...
müşterimiz hafta sonu ankara ya gidip gelmiş
benzin tüketimi 100 km de 4.6 lt olmuş
bence gayet güzel bir değer
Sehir icinde daha iyi degerleri goruyordur herhalde.
müşterimiz hafta sonu ankara ya gidip gelmiş
benzin tüketimi 100 km de 4.6 lt olmuş
bence gayet güzel bir değer
diğer kasadan çok çok iyi :)ama fiyatı yüzünden pek satılacağını düşünmüyorum