Gönderen Konu: 2010 RAV4 - Japon Üretimi  (Okunma sayısı 3025 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: 2010 RAV4 - Japon Üretimi
« Yanıtla #20 : Kasım 11, 2009, 20:26:17 »
   Hayırlı uğurlu olsun Mehmet.Konuyu yeni gördüm.Güzel araçmış.Yakından da öyledir umarım.Geçen Hande hanımın damat arabası için eklediğin fotolar demek bu yakışıklıya aitti.Pepsi'den tanıdım :) Yalnız arada paspas kullanmıyorsunuz galiba.Sürücü tarafı paspası yok gibi :)

içi mekanı güzel yapamışlar bence daha güzel olabilirdi...
  Bencede içi güzel olmamış.Lada Niva'dan örnek yada direkt kopya çekilebilirdi.Kend görüşüm  :ıslık:  :ıslık:  :ıslık:  :ıslık:  :ıslık:
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 11, 2009, 20:26:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #21 : Kasım 12, 2009, 00:31:22 »
bence arabayı biraz daha kalıptı ağır gösterseler bence daha iyi oludu benim düsüncem :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 12, 2009, 03:42:13 »
Hayırlı uğurlu olsun Mehmet.Konuyu yeni gördüm.Güzel araçmış.Yakından da öyledir umarım.Geçen Hande hanımın damat arabası için eklediğin fotolar demek bu yakışıklıya aitti.Pepsi'den tanıdım :) Yalnız arada paspas kullanmıyorsunuz galiba.Sürücü tarafı paspası yok gibi :)
Sağolasın Özcan hocam. Evet, fotoğraf aynı araca ait. Paspas olmaz olur mu, hem de iki tane var :rofl: (görmemişin RAV4'u olmuş tutmuş iki tane paspas koymuş) :rofl: Şaka bir tarafa orjinal halı paspaslar iç zemin döşemesi ile aynı renkte bu nedenle belli olmuyor, onun üzerinde de şeffaf bir plastik paspas var :)

bence arabayı biraz daha kalıptı ağır gösterseler bence daha iyi oludu benim düsüncem :)
Yorumun için teşekkürler Serdar kardeş, ancak Toyota'nın bu tip araçlarında (off-rad ve SUV) geniş bir yelpaze var. İstendiği takdirde RAV4'dan başlayarak daha kalıplı ve daha büyük motorluları mevcut. Sanırım senin yazmak istediğin "daha kalıplı bir model alsan daha iyi olurdu" gibi birşey, değil mi?
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 12, 2009, 08:07:06 »
  Güzel araç Mehmet.
 Hafif arazi kabiliyetleri olan, şehir içinde de pek sorun çıkarmayacak (trafik, park vs.) bir araç. Birde bunun yüksek hacimli motorlu bir dizeli vardı sanırım (galiba tork 400Nm. dolaylarında idi). Diğer yandan normalde önden çeker ve gerektiğinde elektronik olarak 4 çekere geçiyor diye biliyorum. Bu da normal yol şartlarında yakıt tüketimine olumlu etki ediyor eski nesline göre.
 Güle güle kullanın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #24 : Kasım 12, 2009, 09:21:21 »
mehmet abi benm sana birsey dedğim yok sadece toyota rav4 olarak konusuyorum biraz kendilerine goredış gorunumde değişiklik yapsalar daha iyi olur bence

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Kasım 12, 2009, 09:40:59 »
ön konsol hariç süper
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Kasım 12, 2009, 13:40:37 »
  Güzel araç Mehmet.
 Hafif arazi kabiliyetleri olan, şehir içinde de pek sorun çıkarmayacak (trafik, park vs.) bir araç. Birde bunun yüksek hacimli motorlu bir dizeli vardı sanırım (galiba tork 400Nm. dolaylarında idi). Diğer yandan normalde önden çeker ve gerektiğinde elektronik olarak 4 çekere geçiyor diye biliyorum. Bu da normal yol şartlarında yakıt tüketimine olumlu etki ediyor eski nesline göre.
 Güle güle kullanın.
Teşekkürler Hakan abi. Doğru biliyorsun; normalde önden çeker gerektiğinde otomatik olarak 4 çekere geçiyor, aynı zamanda elektronik bir düğme yardımıyla sürekli dört çekeri aktif hale gelebiliyor.

mehmet abi benm sana birsey dedğim yok sadece toyota rav4 olarak konusuyorum biraz kendilerine goredış gorunumde değişiklik yapsalar daha iyi olur bence
Ben de sana ya da görüşüne birşey demedim ki paşam. Boyut açısından farklı seçenekli modellerin olduğundan bahsettim, ama bizim tercihimizi RAV4'dan yana kullandığımızı söyledim. Açıkçası içi büyük dışı küçük birşey bakıyorduk (Yaris için reklam edildiği bigi "küçük>büyük"), çünkü genelde şehir içi kullanımı için olacak.
ön konsol hariç süper
Teşekkür ederim. Biraz fazla sade olmuş değil mi? Ama benim hoşuma gidiyor, yaş ilerledikçe sadelik daha çok beğeniliyor ;) Sanırım yaşlanmaya başladım :D
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem