0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sağlıkla kullanmanız dileklerimle, maşallah...
güzel günlerde kullan maşallah çok güzelmiş, Kazasız cezasız...
Bekir kardeşim hayırlı uğurlu olsun , aracı bir kaç gün kullan sonra birde bu kasa için yorum yap bakalım yol tutuş, performans, yakıt bir de arac iyice ısınınca birde benim için rolantide dinle bakalım arabayı ehuehuehue tekrar hayırlı olsun
Teşekkürler abi herkes aynı şeyi söylüyor kuyruğu yamuk duruyor diyorlar ne yapmam lazım ...
Bekir abeyy hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Bekir hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela vermesin.
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan. Maşallah. Sen aracı aldığına göre; ben, benim aracın tamamına sahip çıkabilirim, değil mi?
Ciğerim, Camuzoğlu desem sende ne gibi çağrışımlar oluşturur
Kardeşim yaa hayırlı olsun Çok güzel maşallah. Bu tombik kasaya bayılıyorum Güzel günlerde kazasız belasız cezasız bin Araç kaç model bu arada?
Teşekkürler arkadaşlar çok sağolun... Aydın abi ilk gördüğümde beğendim şuanda çok beğenerek biniyorum ama eksiklerini gidermeden binmek içime sinmedi. 1 haftadır aracın kılcal damarlarını bile kontrol ettirdim o derece.. şimdi sapa sağlam davlumbazından tampon paçasına kadar herşeyini tamamladım senin gördüğünden çok çok iyi durumda arka tamponun sol köşesinide boyattım çok güzel duruyor inşallah sorunsuz binerim
... Hakkı şunuda belirtmek isterim ki Camuzoğlu'nun tatlıları beş para etmez.Kuyruğu anca ya Yılmaz Kadayıf'tan sütlü/fıstıklı kadayıf yada Hacı Baba'dan baklava düzeltir