0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şimdi şu fotolara bi bakın Allah aşkına corollaya kurbağa diyen zihniyet mazda3ün o duruşuna ne diyecek? Hangisi daha çok kurbağaya benziyor?
citroen c4 mazda3 yada alfa 159 yan yana bi koyun bakalım hangisi ben burdayım diyor .
tamam arkadaşlar siz haklısınız ben yanıldım banada birisi böyle söyledi gerçekten aranızda bu şekilde düşünen varmı diye merak ettim ayrıca bu model corolla kullanıcılarındanda özür diliyorum.bi araba sorunsuzluk abidesi olmuşşa bunun altında bişi aramak hata olur zaten ....herkese iyi çalışmalar kazasız belasız zevkli sürüşler.
Bunu biyerlerden hatırlıyorum sanki..
segmentinin en iyi tipi civic ki ne derse desin kardesim ondan sonra corolla...civici trafikte gören kafasını bir daha çevirip bakıyor arabaya iç mekanına diyecek yok zaten...corollada sorunsuz ve kalite bir araç ama fiyatları abartı bence...
Senin civic'in mi var Emre?
ben tanık olduğum olayı anlattım.ön taraf hiç corolla ile aynı gözükmüyor ozaman arabada bir orantısızlık var.emre avatarındaki fotodan anladığım kadarı ilesizde ya civic es7 var yada 2004-2005 kasa var
genişlik corollada daha bile fazla bu kasalarsa büyük olması makbul zaten bi de hiç beğenmiyorum şu civicleri ya..millet ne buluyor anlamıyorum..civic dendiği zaman japon sitili bir araba bekliyorum çekik gözlü falan..alakası yok be abi..modifiye etmeden bir şeye benzetemiyorum
Civic'in modifiyeye ihtiyacımı var ki Türkay'ım Dün beyaz bir Civic gördüm, filmleri de çekmiş. Yiğidi öldür hakkını yeme, araba kendine baktırıyor ya.