Gönderen Konu: 2009 corrolla hakkında  (Okunma sayısı 12760 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: 2009 corrolla hakkında
« Yanıtla #40 : Kasım 01, 2009, 12:44:25 »
burak dostum yapma bunu yapma bunu :D
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Kasım 01, 2009, 12:44:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Kasım 01, 2009, 15:08:41 »
                 Şimdi şu fotolara bi bakın Allah aşkına corollaya kurbağa diyen zihniyet mazda3ün o duruşuna ne diyecek? Hangisi daha çok kurbağaya benziyor?
  Şimdi Sertaç beyin dediği gibi bir süreliğinede olsa yeni Corolla'yı Kurbağa varsayalım.Mazda 3 tamamıyle ciddiyetsiz,palyaço gibi duran bir kurbağa.Panjurunda bir tek kırmızı burun eksik :rofl: Corolla ise gayet oturaklı,ciddi,ağırbaşlı bir kurbağa...Varsın olun böyle kurbağa olsun.Böyle kurbağaya can feda :)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 Toyota Corolla Comfort 1.6 Benzinli
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #42 : Kasım 01, 2009, 15:30:32 »
Şimdi bir süredir bu başlığın altında yazılanları takip ediyorum... Sayın Sertaç beyin bunca yazılandan sonra acaba olur da mantıklı bir cevabı olacak mı diye bekleyip duruyorum. Cevap yazıcam ama, sırf olay olsun diye yazılmış bir iddiaya cevap yazmak da, çok mantıklı gelmiyor aslında. Ama benim bu iddiaya bir cevabım olmayacak, çünkü herkesin zaten bildiğini tekrar tekrar yazmaya gerek yok. Ben bunun yerine bir durum analizi yapmak istiyorum:
Sanırım Sertaç beyin bu hırs dolu iddiasının sebebi şu olabilir;
Kedinin uzanamadığı ciğere mundar deme hali!
Zevkler tartışılmaz değildir bu arada. Zevkler de dahil saçma bir şekilde ortaya konan herşey tartışılabilir.
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/2010-corolla-comfort/
2010 TOYOTA COROLLA COMFORT 1.6 BENZİNLİ DÜZ VİTES

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Kasım 01, 2009, 23:31:57 »
citroen c4 mazda3 yada alfa 159 yan yana bi koyun bakalım hangisi ben burdayım diyor .

Yeni hakikaten citroenin c4 ün kendiside sedanıda corolladan iyi diyosanız bence dünya göz hastanesine gidin.Birde şafak sezerin kutsal damacana filmini izleyen varmı bilmiyorumda.Orda şafak sezer citroen diyor bi yerinde.Bende bu konu hakkında citroen diyorumm..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Kasım 02, 2009, 13:28:12 »
sanayi muhabbetini reklam yapmak lazım gercekten cok güzel:)
hani sakız alın ekonomi canlansın hesabı :):):)):):):):):)

bu arada arkadasta akyıp cevap vermemis aralarda hiç.hatasını anladı sanırım
2009 Corolla D4D/MMT Elegant Metalik gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Kasım 05, 2009, 12:36:09 »
tamam arkadaşlar siz haklısınız ben yanıldım banada birisi böyle söyledi gerçekten aranızda bu şekilde düşünen varmı diye merak ettim ayrıca bu model corolla kullanıcılarındanda özür diliyorum.
bi araba sorunsuzluk abidesi olmuşşa bunun altında bişi aramak hata olur zaten ....herkese iyi çalışmalar kazasız belasız zevkli sürüşler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #46 : Kasım 05, 2009, 17:41:17 »
tamam arkadaşlar siz haklısınız ben yanıldım banada birisi böyle söyledi gerçekten aranızda bu şekilde düşünen varmı diye merak ettim ayrıca bu model corolla kullanıcılarındanda özür diliyorum.
bi araba sorunsuzluk abidesi olmuşşa bunun altında bişi aramak hata olur zaten ....herkese iyi çalışmalar kazasız belasız zevkli sürüşler.
Ben kendi adıma kabul ediyorum. Ama bir şartla: Bir dahaki eleştiri dozunun iyi ayarlanması şartıyla. Allah hepimizi kazadan beladan korusun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #47 : Kasım 05, 2009, 17:54:40 »
segmentinin en iyi tipi civic ki ne derse desin kardesim ondan sonra corolla...civici trafikte gören kafasını bir daha çevirip bakıyor arabaya iç mekanına diyecek yok zaten...corollada sorunsuz ve kalite bir araç ama fiyatları abartı bence...
HoNdA HaYaT OnDa!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Kasım 06, 2009, 03:20:42 »
Bunu biyerlerden hatırlıyorum sanki.. :D

çaktırma :P
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #49 : Kasım 06, 2009, 12:29:24 »
segmentinin en iyi tipi civic ki ne derse desin kardesim ondan sonra corolla...civici trafikte gören kafasını bir daha çevirip bakıyor arabaya iç mekanına diyecek yok zaten...corollada sorunsuz ve kalite bir araç ama fiyatları abartı bence...
Senin civic'in mi var Emre?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Kasım 06, 2009, 13:12:49 »
Senin civic'in mi var Emre?

Cüneyt Bey civici var tabi ne olucak :D oda bizler gibi fanatik :D bu konuyu baştan sona okudum ama bu arkadaşa hiçbirşey yazmıycam :D sadece mazda 3 ün gülümseyen bir şebeğe benzediğinide yazmadan geçemiycem ya çok komik bi ön tasarımı var sanki gülüyor :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • TOYOTANIN HİÇ YOLDA KALDIÐINI GÖRDÜN MÜ
  • Kilometre: 28000
  • Model Yılı: '15
« Yanıtla #51 : Kasım 06, 2009, 23:10:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Kasım 06, 2009, 23:16:25 »
geçen bir mağazanın otoparkına yeni bir civic park etmeye çalıştı adam ne yaptıysa arabayı sığdıramadı korna sesleride artınca bastı gitti.allaha şükrettim ben böle bir durumda olsaydım. okadar para yığ bir yere sığdırama
a)şöför beceriksiz?
hiç öyle görünmüyordu.
b)civic biraz büyük
evet öyle görünüyordu
:D
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #53 : Kasım 06, 2009, 23:37:47 »
civic sahibiydik ama malesef mali durumlar yüzünden satmak zorunda kaldık...ondan öncede 2 yıl corolla kullanmışlığımız var toyotayıda çok seviyorum ama hondanın tipini çok beyeniyorum ve yukarıdaki yorumumu inanın ki tarafsız olarak yaptım herkesin dediğin söyledim....
HoNdA HaYaT OnDa!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Kasım 06, 2009, 23:38:39 »
atakan yeni civic ve corolla arasında boyut olarak pek bir fark yok ki :blink: üstelik küçük araba istese insan civic mi corolla mı diye düşünmez :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #55 : Kasım 06, 2009, 23:47:41 »
hatta şöyle diyeyim;
corolla;
Ölçüler

Boy 4540 mm   
En 1760 mm   
Yükseklik 1470 mm   
Ağırlık (Sürücü hariç) 1276 kg

civic;

Ölçüler

Boy 4545 mm   
En 1750 mm   
Yükseklik 1435 mm   
Ağırlık (Sürücü hariç) 1193 kg

şöyle de göstereyim;

ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Kasım 06, 2009, 23:51:48 »
ben tanık olduğum olayı anlattım.ön taraf hiç corolla ile aynı gözükmüyor ozaman arabada bir orantısızlık var.emre avatarındaki fotodan anladığım kadarı ilesizde ya civic es7 var yada 2004-2005 kasa var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #57 : Kasım 07, 2009, 00:02:37 »
ben tanık olduğum olayı anlattım.ön taraf hiç corolla ile aynı gözükmüyor ozaman arabada bir orantısızlık var.emre avatarındaki fotodan anladığım kadarı ilesizde ya civic es7 var yada 2004-2005 kasa var
genişlik corollada daha bile fazla ;) bu kasalarsa büyük olması makbul zaten :) bi de hiç beğenmiyorum şu civicleri ya..millet ne buluyor anlamıyorum..civic dendiği zaman japon sitili bir araba bekliyorum çekik gözlü falan..alakası yok be abi..modifiye etmeden bir şeye benzetemiyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Kasım 07, 2009, 09:07:35 »
genişlik corollada daha bile fazla ;) bu kasalarsa büyük olması makbul zaten :) bi de hiç beğenmiyorum şu civicleri ya..millet ne buluyor anlamıyorum..civic dendiği zaman japon sitili bir araba bekliyorum çekik gözlü falan..alakası yok be abi..modifiye etmeden bir şeye benzetemiyorum

Civic'in modifiyeye ihtiyacımı var ki Türkay'ım :) Dün beyaz bir Civic gördüm, filmleri de çekmiş. Yiğidi öldür hakkını yeme, araba kendine baktırıyor ya.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #59 : Kasım 07, 2009, 10:13:19 »
Civic'in modifiyeye ihtiyacımı var ki Türkay'ım :) Dün beyaz bir Civic gördüm, filmleri de çekmiş. Yiğidi öldür hakkını yeme, araba kendine baktırıyor ya.
kesinlikle ihtiyacı var hem de çooook ihtiyacı var..bakın şöyle göstereyim, bunlar modifiyesiz olanlar;

bunlar da mugen dokunuşlu civicler;

mugen olmadan civic benim için yok :)