Gönderen Konu: internetten Modifiye Parçaları  (Okunma sayısı 15486 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: internetten Modifiye Parçaları
« Yanıtla #80 : Şubat 08, 2010, 00:26:15 »
iskender usta bursadayken konuştum, 3-4 hafta sıra vardı, istanbula geçti aylarca sıra oldu adamda, üstelik aşırı tuzlu fiyatları :) adam sadece marka olmuş, benim duyduğum adanada bu işi çok daha iyi yapan ustalar var :) üstelik iskender gibi havalanmamışlar :P ve iskender eski iskender değil artık, projeyi çiziyor, çekiliyor, yardımcıları çırakları var onlara yaptırıyor
Evet iskender ustada sıra çok. Tabiki daha iyi yapan yerler var ama bulmak sorun işte, iskender usta marka oldu artık. Çok tutulan yerlerinde fiyatları tuzlu olur ama her iş de olduğu gibi iskender ustadan çok daha iyi ve daha ucuza yapan ama hiç tanınmamış yerlerde vardır.

Ayrıca eksi basınç yapma ihtimali doğrudur ama atıyorum iskender ustaya marka-model ile giderseniz aynısını yapıyor başka yerlerde vardır böyle yapan. Yani yabancı ülkeden bi headers beğenin projeyi alın bunu yapan bildiğiniz yere götürün tıpatıp aynısını yapıp verir. Bu da hem daha ucuza gelmesini hemde tr de olmayan bir şeyi yaptırmanızı sağlar. :))

Toyota Club Türkiye

Ynt: internetten Modifiye Parçaları
« Yanıtla #80 : Şubat 08, 2010, 00:26:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif