0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben gecen hafta 2senedir ilk cezamı yedim ne hızdan ne ışıklardan SİS lambası acık seyir etmekten 62 lira
bu sebeple gereksiz sis lambası kullanımı ve çakma xenon kullananları kınıyorum ve bu konuda bir tedbir alınmasını istiyorum.
Peki yolu genişletmesinler, var olan asfaltı birinci kalite yapsınlar?
kusura bakmayın ama haketmişsiniz. sisleri yakıp gelenlere selektör yapıyorum çoğu tın. adam önümde gidiyor arka sisleri yakmış. sıkışık trafikte takip ediyorum. kırmızı gözüme projektör gibi vuruyor. daha sonra adamı geçip önünde arka sisleri yakıyorum ben de anlasın diye. ama nerdeee. bu konuda çok dertliyim. özellikle de çakma xenonlardan. 1 sene kadar oluyor. şahin takmış Allah bilir 10 K mıydı bilmiyorum. gece saat 23 civarı. adama selektör yaptım. tınlamadı. ben de yaktım uzunları bu sefer o bana selektör yaptı. ben de kapatmadım. gidiş geliş E-80 de üzerime kırdı kafasına göre. devam ettik gittik.bu sebeple gereksiz sis lambası kullanımı ve çakma xenon kullananları kınıyorum ve bu konuda bir tedbir alınmasını istiyorum.
Mesela istanbul da E-5 yapılan asfalt gerçekten kaliteli sanırım.
tabiri caizse geçiriyorlar ..
bu konu hakkında söylenecek çok şey var ancak tabi yol üzerinde yapılan radar uygulamaları biz vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak adına yapılan çalışmalardır. bu çalışmalar daha çok hız yapmayı önlemek amacıyla yapılmaktadır bence radar yerlerini tespit etmektense hız ve trafik kurallarına uyulursa meydana gelen kazalarda da azalmalar olacağına inanıyorum.
Evet, haklısınız ama Bakırköy sahil yolunu kullanıyorum her sabah 07.20 de oradan geçiyorum. Koca bir levha hız sınırı 50 KM diye, o yolda 50 KM hızla gidilir mi? En azında makul bir hız limiti belirlesinler. Tamam 100 KM olmasın fakat 50 KM çok abartılı.
Arkadaşlar Ankara genelindeki kameralarla ilgili mail aldımsizlere nasıl göndereceğim yardım edin radara yakalanmayalım