0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aydın abim hayırlı olsun..kazasız belasız binmek nasip olsun..o zmn ben de bi kırmızı alayım da pişti olalım yine, yeniden
Hayırlı uğurlu olsun inşallah Aydın. Kazasız belasız mutlu günlerde kullan inşallah. Modifiyeni dört gözle bekliyoruz.
Aydın hayırlı uğrulu olsun.Kazasız,dertsiz tasasız ve cezasız kullanmalar dilerim...Umut abininde dediği gibi lastikleri yaladın mı yoksa
Kırmızı gerçekten güzel abi..Bazıların beyaz hant yakısıyor.Ben kırmızı bir hb de görmüştüm.ABi yavaş yavaş sen bu arabayı yola getirsin.Herhalde önce yaylarla baslarsın gibime geliyor.Allah tadını aldırsın güle güle kullan abicim..
aydın hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız kullanmak nasip eylesin.mehmet hocam seninki de hayırlı olsun. sende koyarsın artık resimleri. ben şu göstergelerin ortada olmasına bir türlü alışamadım. çok saçma geliyor.
mehmet hocam seninki de hayırlı olsun. sende koyarsın artık resimleri.
Hayırlı olsun Aydın abey
Teşekkür ederim, Bizimkinin elimize geçmesi sanırım, üretim süreci nedeniyle birkaç hafta sürecek. Aracı alınca resimleri paylaşırım. Bizimkini alana kadar Aydın hocamın yapacakları benimle toyota'nın arasını açacak gibi duruyor. Aydın hocam, ben aracı teslim alana kadar bizi özendirek birşey yapma lütfen
Mehmet kardeşim senin Yaris'te hayıtlı olsun.Güle güle kullanın araçlarınızı
Güzel renk.Güle güle kullan.