0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Eğer isteyen olursa adresini verebilirim aldığım yerin. Çok iyi davrandılar. Hatta orda İsmail adlı bir arkadaş var o da Toyota sevdalısıymış. Ben gelince işte arabam geldi dedi. Şİmi gelelim lastiklere;Metin daha bir sessiz geldi bana ve daha az titreşim var gibi geldi. Çıkardıklarım bridstone b250 idi. (herhalde, bakayım bir)2 senedir LAssa Snoways kullanıyorum(Bizim broadwayde) çok memnunum. Özellikle çoğu aracın yolda kaldığı yerde ben hiç zorlanmadan gidebiliyorum. Yol tutuş normal şartlarda ise gayet memnun edici bana göre. Kış lastiğini mutlaka kar yaktığında takmak gerekmez. Sıcaklığın 7 derecenin altına düştüğünde takılması gerekir. Sebebi ise normal lastiklerin 7 derece ve altında özeeliğini yitirmesidir. Bu da yol tutuşunu olumsuz etkiler.MAddi olarak gücünüz yeterse mutlaka 4 lastik de kış lastiği olsun. Hiç bir şey canımızdan daha pahalı değildir.İhmale gelmez düşüncesindeyim. Broadwayde iken geçen kış yollar buz tutmuş gibiydi kasis olduğu için gazdan ayağımı çektim ve beklediğim oldu ön tekerler durdu. Ön sabit arka taraf öne geldi. Önlerde kış lastiği vardı sadece. Ertesi günü gidip arkalara da kış lastiği taktırdım. Çok şükür bir daha da böyle bir olay başıma gelmedi.
Kış lastikleri ile bir not da ben ilave etmek isterim. Bu lastikler sezonluk olarak üretilirler. Tüm markalar da en uygun fiyatlar Eylül ayında olur. Stoklar gün geçtikçe azalır ve bazı bölgeler de kışlık lastik bulmakta sıkıntı çekilebilir. Kış lastikleri kar yağdığı için fiyatı yükselmez. Bu konu da birkaç arkadaş yanlış bilgiye sahip. Eylül ayında kış lastikleri piyasaya en iyi fiyat ile girer her ay indirim oranı azalır. Aralık ayında alacağınız kış lastikleri ile Eylül ayında alacağınız kış lastikleri arasında fiyat farkı olması sistemin bu şekilde yürümesinden kaynaklanıyor. Güvenli ve keyifli sürüşler
Ben 255/55/R15
Bir hata var galiba, drag lastiği baktığınızı sanmıyorum