0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aydın ya, bayaa kalıplı görünüyorsun, nasıl sığıyorsun yarisin içine, şöyle geniş falan bi araba alsan civic falan gibi...
Hayırlı olsun Aydın Hocam, satmasaydım keşke dediğin oldumu
Hayırlı olsun Aydın Abi yeni alacağın Yarisle daha mutlu günler dilerim (Rengine karar verdin mi abi )
Yakışır Abi güzel renk kırmızı kendini hemen fark ettirir. kırmızı siyah süper resimdeki gibi. (Kaputun üstünde ki siyahlık hariç )
Kaputun üstü dediğin kısım, orjinal Carbonfiber kaput nerden baksan 400 500 dolardan aşağı değil o kaput benim araca görede var ama okadar para veremem şimdi
Mehmet Abi, o Yaris'in gösterge panelini benim ufaklığa ışınlasak diyorum, nasıl güzel olmaz mı
Türkiye'de ki Yarisin gösterge paneli nasıl? aynı değil mi? Yoksa sadece "tamamiyle dijital gösterge paneli" mi var? Hanım için bakıyorum bir tane, şu anda pazarlık aşamasındayız ama toyota istediğim indirimi henüz vermedi (Zarar ediyoruz diyorlar ). Eğer istediğim fiyata verirlerse ben de bir tane alacağım. Fotoğraftaki siyah araba ile aynı olacak, sadece rengini metalik füme düşünüyoruz, buna artı olarak dijital klima olacak.
ancak yazabildim aydın bey hayırlısı olsun...
hadi hayırlısı olsun aydın abi..aksesuarsız mı sattın aksesuarlı mı?detayları pm atarsın..