İsmail, izninle konu başlığını genel olarak değiştirdim bir tarih belirlenene kadar.
Açıkçası Şehitlerimiz ve Gazilerimiz üzerinden her ne sebeple olursa olsun siyaset yapmak doğru olmaz. Sonuçta bizim ziyaretimiz bir vatan borcudur benim gözümde.
Diğer yandan bazılarına bayram gibi ! karşılamalar yapılırken müdahale edilmemesini görmek, diğer yandan Şehit Analarının karşısına kolluk kuvveti çıkarmayı ise içim almıyor, çok ayıp ve bunun mazur görülebilecek bir tarafı yok. Murat'ın da söylediği gibi diğer taraftan da türlü siyasi teşebbüsler (GDO, Vergiler, görüşmeler vs.) oluyor.
İzninizle Atatürk'ün Nutuk'da belirttiği bir noktayı aynen aktarıyorum:
'' Saygıdeğer ulusuma şunu öğütlerim ki; bağrında yetiştirerek başının üzerine çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz mayayı çok iyi incelemeye dikkat etmekten hiç bir zaman geri kalmasın. ''
hakan abi başka kimse gelmeyecek galiba süreci biraz hızlandırabilirmiyiz ?sabırsızlanıyorum toyotacılarla buluşmak için.

dün akşamda ufak bi buluşma gerçekleştirdim forumdan gökhan arkadaşımızla buluşup baya bi keyifli sohbet ettik.çok cana yakın ve misafirperver bir insan kendileri.

Aynı şeyleri bende kendisi için paylaşıyorum gerçekten güzel vakit geçirdik. Kendisine tekrar teşekkür ederim geldiği için.
Ooo, sizlere buluşma için tebrikler.
Tamam, süreci hızlandıralım ve listeye başlayalım.
Saadettin Kara,
Gökhan Ceylan,
Emre Ozan,
Hakan Öztürk,
...
hakan abi aklında bi mekan varmı? eğer yoksa bizim gökhanla buluştuğumuz mekan baya ideal bir yer.(park sorunuda yok

)
Bir mekan yok, park sorunu yoksa seçtiğiniz yer olabilir eğer herkes için uygun olursa.
haydi toyotacılar nerdesiniz

yapalım bir toplantı tanışalım kaynaşalım bilgi birikimlerimizi paylaşalım nerdesiniz?
Hakan abi Ümit Bağıran listeye ekle abi
Listedeki isimleri kopyalayıp üzerine eklemeler yapabilirsiniz kolay bir şekilde arkadaşlar.
Bu arada bir fotoğraf makinesi ayarlayalım (kimin uygunsa).
Evet haklısın Hakan abi ama bende yok ben şimdiden söyleyeyim
Bu arada bir fotoğraf makinesi ayarlayalım (kimin uygunsa).
Maalesef bendede yok Hakan abi.Kardeşimin vardı oda Niğde'ye götürdü.
konunun başlığını güncellesek iyi olmazmı?
Ne gibi?
Kasım ayında İstanbul'lu Toyota'cıların buluşması gibi...
Kasım ayına yetişebilecekmiyiz bakalım. Sanırım Kasım'ın son günleri bayrama denk geliyor. Bu tarz organizasyonların daha etraflıca duyurulması iyi olur. Eminim gelecekler vardır. (gerçi farketmez, 2 kişi bile gidilir sonuçta.) Ama biz üzerimize düşeni yapalım.
Evet, sanırım bu şekilde herkes için daha uygun olur. Bayram sonrasına bu organizasyonu yapalım. Tam tarih belirlenincede başlığa ekleriz.