Gönderen Konu: Türkay 'Rollası ve hafif meşrep modifiyeli Danıştay Corolla'sı  (Okunma sayısı 3071 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Abi burada kaç kişi var kredi çıkmaz ise forumdan 8-10 kişi o parayı çıkartırız... Ben zaten şakasına söylemiştim ama bir dokunduk bin ahhh işittik :D inşallah hayırlısı olur abi bende o paraya babama bir renault 19 aldım :) geçenlerde... Köy yollarında renault modelleri üzerine tanımam...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
İnşallah çıkar kredi de sende alırsın abi birlikte iki gün sanayide yatar kalkarız :D
 İki kişi aynı anda gidersek atölyede hangimizin işini yapacaklar.Önce sen sonrada ben giderim :)

Ozcan,Turkay ve Sadik usta, forumu ete kemige burundurmussunuz.Sanaldan gercege gecilmis. Tebrikler ve tesekkurler :)
Insallah kredin onaylanir ve istedigin gibi bir Toyota alirsin Ozcan. :)
 Eyvallah Ahmet kardeşim.Sende gel kareyi oluşturalım :) Bu arada yarama dokunma Toyota alamıyorum diye :)
bir de kredi onaylanınca hainlik yapıp honda alacak özcan abi :(
 Ortalığı bulandırma Türkay.Aaa yakışıyormu sana geçn adam :) Bende muhabbete gidiyorum çoğu zaman.

Abi burada kaç kişi var kredi çıkmaz ise forumdan 8-10 kişi o parayı çıkartırız... Ben zaten şakasına söylemiştim ama bir dokunduk bin ahhh işittik :D inşallah hayırlısı olur abi bende o paraya babama bir renault 19 aldım :) geçenlerde... Köy yollarında renault modelleri üzerine tanımam...
  Düşünmen bile yeterli Muhammed kardeşim.Sağolasın.Senin o güzel yüreğin varolsun.Bu arada köy için R19 en ideali bence.Eniştem kaza yapınca onun R19 perte çıktı.Daha doğrusu arabayla uğraşma Pert'e çıkarttır dedim öylede yapmışlar.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR