0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bekir Dörtnal servis taşınacak yakında.Tatlı bir telaş içerisindeler...Dörtnal,Dört dükkan yan yana bir yere taşınacakmış.Haberin varmı kardeşim?
Plan yapıyorlardı ama anlaştıklarından haberim yok. Cuma cumartesi ordaydım ben tüm gün birşey söylemediler
Onun için konu açmaya gerek yoktu muhabbet ediyoruz sıkıntı yok
Sadık usta Burak usta bi dükkana baktık hep beraber ama böyle bir plan yoktu 3 tane lif yeri, 2 tane kanal, bundan tam emin değilim ama 2 tane de pimapen yaptırılmış bekleme salonu tarzında yeri vardı. Yarın ben sabahtan orda olacağım kaskoyu halledip yola çıkacağım.
Gel yarın Oğuzhan bana toyota çalışma gömleği bile ayarladılar gittiğimde bende çalışıyorum senin balataları ben değiştiririm
diskleri çizdirme de
Yavaş yavaş ötmeye başladı.. Ne kadar balata kaldı bilmiyorum ama şu an iyi tutuyor fren Ses gelmeye başlayınca dedim bitiyor bu balatalar.. 1 aralık yada 2 aralık gibi gider değiştiririm.. Ellerinde hazır balata yoktur herhalde, onlar getirttirir yada ben gider alırım.. Marka olarakta bosch düşünüyorum.. Zaten şu muayene canımı sıktı 2 günde tüm işleri halletmem lazım.. Vergi dairesi + sızdırmazlık raporu + muayene.. Birde kesin eksik bulurlar gibime geliyor
oğuzhan ne boschu yaa..ellerinde vardır oğlum orjinal toyota..sen git bosch falan karıştırma, selamını ver vizeye girceğini de söyle, çiçek gibi teslim al arabanı
Ben kimsenin çırağı değilim iş gömleğini sadık usta verdi ama ben Usta başıyım
Orjinal toyota pahalı patlar diye düşünmedim hiç Sorayım o zaman orjinal varsa daha iyi olur