0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şu saat oldu ne Hande abla,ne Umut abi nede Adil beni aramadılar.Gerçi Adil salya-sümük acayip hasta.Kimse dönüşte yapmadı.Gelen her hangi bir bayanda yok.(bu rada mesajı yazarken Umut abi mesajını yazmış) Bir daha ben forumda her hangi bir buluşma tertip edersem bana Renocu deyin,Dacia'cı deyin.İsterseniz Chery,Gely'cide diyebilirsiniz. Katılmak isteyen tüm arkadaşlara teşekkürlerimi bir borç bilirim.Erhan bile gelecekti bu buluşmaya.Gerisini siz düşünün artık "HANDE BAYRAMIN ZİYARETİNE GİDECEĞİZ" başlıklı Beypazarı buluşması iptal edilmiştir
131 derken Portakal'dan mı bahsediyorsun Umut abi? Geçen rüyamda gördüm.Benimde Turuncu bir 131'im vardı.Hemen seni arayıp "abi benimde bir Portakal'ım var.falanca yere gelde göstereyim sana" diye böyle değişik bir rüya görmütüm
yahu ben izmirden uçakla gelmeyi planlarken, millet ankaradayken dökülmeye başladı, eğer sayı 2-3 kişiye düşecekse iptal edelim arkadaşlar, hande hanımıda zor durumda bırakmayalım, zaten sayı az olunca biraz boynu bükük oluyor
Kemal abi maalesef iptal ettim bu etkinliği.Hande hanımda haklı.Kaç tane erkek aramızda bir tek bayan,o da gelirmi gelmez mi belirsiz...Vallahi geleceksin ve tanışacağız diyede mutlu olmuştum ama bir dahakine...
Renoculuktan tekrardan Toyotacılığa terfi etmem alenen engellenmiştir, kınıyorum.
Yav Hande Hocam boşver Beypazarını felan gel Ankara'ya sen (merkeze yaaani) Panora'da piyasanın dibine vuralım:))))))))))))))))) Ben ısmarlıyorum
(bayram sonrası bir hafta sonu Hande Ablanın ve diğer katılımcıların müsait olduğu zaman Ankara da bir kahvaltı düzenleyebiliriz acizane bir düşünce benim ki )
Bunu yaptıkta kahvaltı kaldı Ceyhun Sen konuya hakim olamadığın için haberin yok tabii ki abi.Hande hanım nöbetçi.Hemde adli nöbetçi.Otopsi,morg,kesme biçme durumları yani Beypazarına gitseydik ve o anda bir adli vaka gelmiş olsaydı gidecekti mecburen... Biz Pazar günü Portakal ile piyasa yapalım.Taamm mı? Ceyhun sen Portakal'ı tanıyormusun?
Özcan Abi geçenlerde Umut Abi fotoğrafını paylaşmıştı turuncu bir 131 o mu ?
Ceyhun, Handeye ısmarlıyorum sadece ben:))))) Ohoooo burada herkese ısmarlarsak ne maaş kalır ne prim kardeşim:)))))
Yok yav portakalı çıkaramam garajdan...Zor bela koydum oraya yıkatıp felan...)))