0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben söyledim de abi konvoy olsun madem toyotacı olarak buluşuyorsunuz zevki çıksın yoksa gelmem dedi
İzin işi kızamı ait.Onun izininimi alacaksınız.Peki kız gelmezse Ceyhun? O zaman bir B planın olacakmı?
Ama bu sefer insanlara özel bu Bekir.Araçlar giremez.Hem Beypazarı'nın otoparkı kaldırmaz o kadar arabayı.Tek ama class bir araba yeter.Hem hanginizin arabasında iki tane klima var Gel Kemal abi gel.Yer çok nasıl olsa.Hem 20 TL dediğin nedir ki Ceyhun konuyu okuyorsun şu anda.Görüyorum seni.Son durumun nedir.Hemen yaz kardeşim
İzin kız arkadaşıma lazım gelebilmesi için, B planımda hiç olmadı Ankamall'a sinemaya gidiyoruz diye Beypazarı'na geliriz :=)
Gizli ve yalan işe kesinlikle ve kesinlikle karşıyım Ceyhun.Allah göstermesin yolda bir kaza falan olur yada başka olmusuz bir şey...Kimsenin zorda kalmasını istemem..
beypazarı ne tarafta kalıyor, giderken havaalanı civarındanmı geçiyorsunuz, ankaradan çıkış saati erken olursa, yani ben saat 8 veya 9 gibi havaalanında olsam, size yetişemezsem geçerken beni hava alanından alabilirmisiniz
toyota buluşmasına crafterla gelen toyotacılara ben ne diyeyim bilmiyorum.... tek toyota benim toyotam olacak...TCT club= fakir ama gururlu club...
Ben vazcaydım gelmiyorum...O gün için bir Karsan J9 ayarladım.Arkadaşlar onunla gelirler artık.... Hasssta etmeyin adamı.Toyota bu sınıfta bir araba yaptıda bizmi almadık (gerçi yapsada almazdım ya Olanlarıda yurt dışında görüyoruz zaten.Töbe billah iş çıkmazdı bana)
eee sen gelmezsen ben n'olucam