Gönderen Konu: direksiyon sistemi sorunu  (Okunma sayısı 5526 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Ynt: direksiyon sistemi sorunu
« Yanıtla #20 : Kasım 04, 2009, 01:36:47 »
kemal abi diyim yaşınızdan ötürü:)ama şu bi gerçek honda iyi araba diyemezsiniz bana hatta pek çok konuda yazılarınızı okudum az yakıyo hiç hiç diyemezsiniz kabul etmem.honda dışı büyük içi küçük araba performans sevdalılarına yapılmış(aslında o da iyi değil) tamamiyle dış görüntü aracı..bu bahsettiğimiz sorunlar birazdan bizim fazla incelememizden kaynaklanıyor biz babadan toyotacıyız 4 nesildir bu arabaları kullanırız bir daha araba alsam yine toyota alırım yine toyota alırım..toyota ekonomiye bile yeni üretim teknikleri kazandırmış keizen felsefesini yaratmış ve bunu iktisat kitaplarına sokabilmiş bi firma honda nedir allah aşkına sıradan bir marka..
sayın mustafa özdemir honda nın sıradan bir marka olduğunu söylüyosunuzda bence biraz daha düşünüp öyle düşüncelerinizi dile getirin...honda dünyada atmosferik motorlarda çok iyi bir marka ve bunu bir çok kez kanıtlamıştır.Zaten  ben hondayla toyotayı gözümde bir tutarım,honda biraz daha sportif toyota ise biraz daha ağır abi tarzı kalıyo sonuçta ilkiside japon devi ve ikiside gücünü dünyaya kanıtlamış markalardır...
Mustafa Kardeş;bende çok uzun yıllar toyota (hemde her modelini) kullanmış biriyim, bu markayı sevdiğim içinde hala burada sizinleyim, bir süre sonra sanırım yine toyota alıp devam ederim, hiç bir şekilde bu markaya karşı değilim...
amaaaaa
Honda nedir dediğinde gerçekten hatalı düşünüyorsun, Emrenin de dediği gibi Honda da bir dünya devidir; üretim ve satış rakamları toyota kadar çok değil, ama, kalite, dizayn, sorunsuzluk, dayanıklılık gibi konularda kesinlikle toyotalardan eksik kalan bir yanı yok; belki biraz daha fazla yakıyor, ama bu performansın bedeli, motosikletten geçiş yapmış bir motor, performansı yüksek, çok seri, tabiki bunun bir bedeli olacak, ama yinede sınıfının en az yakan araçlarından biri.. bir başka handikapıda dizel motor üretmiyor olması..eğer dizel çıkarsa  bu yeni civic inanki satış patlaması yapar..gerçi dizeli olmaması benim hoşuma gidiyor..ama dizel arzulayan çok geniş kitleler var; servis , yedek parça vs gibi konularda toyota bir adım önde ama tip konusunda honda  birkaç adım önde, kabul etmek lazım, toyotanın, efsane dışındaki kasaları tipsiz, (Özelliklede hande hanımın kurbaası.. :P)ben avensis alacaktım, ama tipi hayal kırıklığı yarattı, hondanın motoru ise belirgin bir biçimde daha canlı, daha seri ve sürüş zevki mükemmel, senin eleştirdiğin iç dizaynı ise mükemmel , oldukçada geniş...şuna laf söylenirmi allahaşkına, bak bi...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 04, 2009, 01:36:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #21 : Kasım 04, 2009, 20:34:42 »
abi sana aynen katılıyorum şu arabanın içinden 24 saat çıkmam ben özelliklede gece sürerim mavi aydınlatmalar müthiş yaa...bu resimde biraz flaş parlamış normal çekim olsa direk aydınlatmalar belli olurdu...
HoNdA HaYaT OnDa!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #22 : Kasım 05, 2009, 18:45:57 »
kemal abi hondanın 0-100ü 10.3 sn toyotanın 10.4 saniye görülüyor performansı yüksek derken neden bahsettiğini anlamıyorum ben honda kullanıcılarının..ve toyota 80 kilo daha ağırken bu değere ulaşabiliyo hondanın da oturtsun arkasına 1 kişi o 10.3 11.3 olucak..bir de az yakıyor dediniz yine fabrika verilerine bakalım honda 6.8-toyota 6.9 görülüyor..ki bunlar toyotanın vvt-i motor verileri yeni valvematic motoru 136 bg ve yakıt tüketimleri daha düşük,o da uygulandıktan sonra daha az yakıt tüketimiyle daha yüksek performans elde edilmiş olacak şuan bütün aurisler valvematic motorlu hale getirildi..
2008 comfort d4-d