Kocaeli Kaya'ya bir kere gitmiştim. Epey iyi görünüyordu ustaları vs. ama çok fazla muhabbet fırsatım olmamıştı Emre.
İşte bi adam markayı nasıl etkiliyor, yoksa Kocaeli Kaya gerçekten iyi bir servis bence...
Yok aga duyduğum bazı Toyota servislerinin yanında gerçekten iyi.İşçiliklerinden ve ikramdan ilgiden bi sıkıntı görmemiştim o zaman kadar.
O gün için özellikle (araçları iç dış temizleme yaptıklarını bildiğim halde) bir önceki günden aracı iç dış temizledim ve öyle gitmiştim.Yani desem ki hadi araç kirliydi bende görmedim bu da önceden olmuştur, ama yok işte

yok beyfendi bu geldiğinde vardı da şuydu derken dedim o zaman çıkartın servis kamera kayıtlarını vardır mutlaka çıkartın izleyelim giriş kamerası vs den bakalım varmıydı?
Sonra ıgg mıgg inandırdık.
ee oranın sıfırını getirsinler taksınlar ozaman kardeş..Anahtar sırtıyla oraya ansıl vurmayı beceriyor anlamış degilim.Birde bu toyota nın özel antfirizi var kutusunda 150 bin km yazıyor ben 2 sene önce değişmiştim..Acaba gerçekten dogrumu o 150 bin hikayesi..60 bin bakımım 2 ay önce yaptırdım en yakın servis 150 km gidemem valla havalarda sogudu..Bayramda antepe izine gidecem ozamanda bitiyor bu bakım ama gene yaptırırız bişeyler..
Değişim yapmıyolar yapsalarda yaptırmazdım.Direk orayı macunlayıp/düzeltip kapıyı komple boyarız o zaman dediler.Biraz daha konuştuktan sonra bu sihirbazı söylediler.Şimdi onunla görüşüp yaptırıcam.
Ben iç tarafta var sandım.Tabi canım onun için komple kapıyı boyatalım onlar için kolay..Hem araç kazalı olacak fiyarı düşecek kendilerine olan bişey yok.Bazıları çok özensiz davranıyor ama işinide çok iyi yapan insanlar yok degil..Toyota plazaları görünüş iç dizayn olarak hepsini aynı konuma getirdi ama servistede işçilik parça fiyatları konusunda iyileştirme yapmalı.Geçmiş olsun daha büyügünden korusun