0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eğer yay takacaksan ki takacaksın çamurluklarını taşlatman gerek bunun başka yolu yok 205/40/16 40 ofset taktırdım daha yayları taktırmadan sürtme yaptı mecbur bende taşlattım şimdi yayları taktırdım lastikle çamurluk arasına parmağım bile girmiyo bence ii düşün ama 17 de çok ii durur
Gökhan arkadaşımız bayadır uğramıyor foruma gördüğün gibi kendi açtığı konuya bile yazmıyor, herneyse gelelim senin söylediklerine, o kasaya (bendede HB si var) +40mm ofset demek jantların devamlı çamurluğa sürtmesi demektir yanlış bi bilgi vermiş oluyorsun, ben zamanında +40mm offsetli jant taktım ve devamlı sürtme yaptı, hatta aracıma yay taksam bile bu sürtme durmadı. bu kasalar için en ideali ofsetsiz olan jantlardır , ozaman 18 e kadar takılabilir, 18 olduğunda yanak 30 olmalı , bende 17 var lastik yanaklarımda 35 ve jant sıfır ofsetli, hiç ama hiç sürtme yok .
Ofset büyüdükçe göbek küçülmemi iyi araştırmışsın sen devam et millete yalan yanlış anlatmaya, ofset li janta göbek içerde olur,i bu nedenle jantın dış yüseyi aks hizasının dışına taşar ve çamurluğa yanaşır iyice
aslında zannedersem aynı şeyden bahsediyoruz
kardeşim sen anlamıyosun galiba 205/40/16 40 ofset taktırdım benim ilk taktığım jant 195/50/15 fakat 28 ofset di çamurluklarımdan yaklaşık 1.5 cm dışarı çıktı şimdi üzerinde olan lastik ve jant bi daha sölim sen anlamıyosun çünkü 205/40/16 40 ofset şimdi ise sadece taşlattım oda içten bilirsin sen çamurluğun içe doğru bi kıvrını vardır yaa orası ben çamurlukla oynamadım anladın sanırım ilki 28 ofsetti şimdiki 40 ofset... ikincisi ofsetim büyüdü jantın göbeği ofset büyüdükçe kampanaya doğru yaklaştı anladınmı böylece çamurluktan dışarı değil içeri doğru girdi... yakınlarında jantçı varsa git bi sor sen jantın dışındaki çıkıntı ofset değil jantın göbeğindeki incelik veya kalınlık ofseti gösterir... bunlarda sallamaysa 0212 668 02 82 autoshop mehmet bey var sorabilirsin arkadaşım yada internetten islam oto kyowa ,hijon bunlarda onların disbitörü olmadı onların telefonunu al ve ara bakalım sana ne anlatacaklar??? sonra bana tekrar yaz... neyse son mesajında ofseti göstermişsin aferin demekki aynı şeyden bahsediyoruz gösterdiğin resimler ofset sayıları az ama anlamıyosun
yok ben arkadaşın ne demek istediğini anlayabildim ama bende dedim benim ofset büyüdü lastik içe doğru girdi
seninde bilmen gerekir türkiyede genelde ne olduğunu