Gönderen Konu: LPG ile Şehirlerarası Yakıt testi (Ne kadar yaktık ?) Sizin ne yakıyor ?  (Okunma sayısı 11652 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • henüz toyota kullanmıyorum ama sevdim buraları..
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür edildi
hasan bey ben burada 1,82 lira. Gerçi birkaç yer var 1,64 filan yazıyor ne kadar güvenmesemde bende gidip oralardan alıyorum. Bakalım ucuz etin yahnisi nasıl oluyormuş...
2001 vtec Civic-2000 vvt-i Corolla- 97 Efsane Kasa Gli

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Arkadaşlar, 1997 model corolla xei 105 beygir arabaya atiker sıralı sistem taktırdım. Acaba benim arabada mı bir sorun var yoksa burada yazılanlar biraz uçuk mu? Benzini de hesaba katacak olursak eski hesapla 300 bin liraya yakın yakıt masrafı var km'de.Tabii bu şehir içi. Şehirlerarasını hesaba katmakta yarar yok sanırım. Çünkü insanlar şehir içinde kullanıyorlar çoğunlukla arabalarını. Umarım meramımı anlatabilmişimdir. Dürüstçe kaç para yakıyor lpg...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
dürüstce ve çok ciddiyim,arabam km de 137.00tl yakıyor....lpg fiyatı p.ofisi 1lt=1.590tl....depom 45 lik ve 43 lt gaz alıyor ve bununla 500km yol yapıyorum...Ankara ş.içi kullanım...2001 corolla 110bg vvt-i motor..Atiker sıralı tüp...Aldım alalı hiç ayar yaptırmadım....
Corolla,2001 vvt-i 1.6 Special 110 Bg-- Ankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Alperen Bey, o fiyata LPG kaldı mı ki :) Ah o mutlu mesut günler demek lazım herhalde :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Hakkı bey bende inanamadım ama 2 defa ölçtüm hemen hemen aynı değeri buldum...Son değerden önce  bujileri değiştirdim.yüzde 10 daha aşağı değere ulaştım....2 ay önce km de 150.00tl idi ...(bujileri değiştirdim).5 gün önce ölçtüm km de137.00tl..çıktı...
Corolla,2001 vvt-i 1.6 Special 110 Bg-- Ankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2014 1.4 S/D4D Advance
  • Model Yılı: -
  • 7 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar, 1997 model corolla xei 105 beygir arabaya atiker sıralı sistem taktırdım. Acaba benim arabada mı bir sorun var yoksa burada yazılanlar biraz uçuk mu? Benzini de hesaba katacak olursak eski hesapla 300 bin liraya yakın yakıt masrafı var km'de.Tabii bu şehir içi. Şehirlerarasını hesaba katmakta yarar yok sanırım. Çünkü insanlar şehir içinde kullanıyorlar çoğunlukla arabalarını. Umarım meramımı anlatabilmişimdir. Dürüstçe kaç para yakıyor lpg...
Bence normal sıralı olması handikap araç kışın özellikle ısınana kadar yolu yarı etmiş oluyorsunuz araç soğukken normalden fazla yakacağına göre bu bölümü benzinde geçmiş oluyorsunuz ayrıca bende su an gazda şehir içi 22,23 krş yakmaktayım ben istediğim şekilde kullanıyom yani istediğim zaman lpg geçiyorum.
Aldanma insanların samimiyetine Menfaatleri uğruna gelirler vecde, Cenneti vaad etmeseydi eğer Allah'a bile etmezlerdi secde. .
''Mehmet Akif ERSOY''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2014 1.4 S/D4D Advance
  • Model Yılı: -
  • 7 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
bu şartlar altında 201. Km. de aracı tekrar opet e sokup full ledim 35 TL gibi bir gaz aldı. ortalama 175 kuruş yakıyor gibi hızı 100-110 gibi tutsaydım büyük ihtimal 160 kuruş gibi bir şey yakacaktı ama son dorom bu forum da LPG si olan arkadaşlara gören oran nasıl bilmiyorum ama bu yaz 2000-3000 Km. şehirler arası yolculuktan sonra LPG olduğu için baya karlı olduğumu söylemeliyim :)
Bu şekilde zaten sağlıklı ölçüm olmuyor depo tamamen boş iken benzinde gaz pompasına gidilir istenildiği kadar gaz alınır gaz bittiğinde kilometreye bakılır ve verilen paraya bölünür en sağlıklı ölçümdür gerisi boş...
Aldanma insanların samimiyetine Menfaatleri uğruna gelirler vecde, Cenneti vaad etmeseydi eğer Allah'a bile etmezlerdi secde. .
''Mehmet Akif ERSOY''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 98 Corolla XEI Special
  • 2 kere teşekkür edildi
Araç            : 1998 Corolla 1.6 XEI (4 Kişi +Bagaj :D)
Sistem         : Sıralı olmayan cinsten :) (60'lık)
Yakıt           : Aygaz Euro LPG Plus
LPG Fiyat      : 1.55 TL (tam emin değilim 1.5-1.6 arası bişeydi)
Yapılan yol    : 650 Km