0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ahmet alçaltma gerektirdiğini falan zannetmiyorum yani ama. bu egzozun son kısmını küçültemezmiyiz.
21 000 liraya 2003 model hb corolla sol 120 000 km de. sıralısistem lpg li otomatik vites.Düşünceleriniz nelerdir. Yardıma ihtiyacım var.
Hidayet darbe boya degişen durumu ne .Öncelikle km yüksek.Bu km toyota için önemli degil ama artık yavaş yavaş araç masraf ister bence.Bu fiyatın üzerine biraz daha koyup çıkarsan az km yüksek model alabilirsin.Aracı alırken acele etme.İnşallah temiz bulursun.Benim satmaya niyetim yok zaten tüp takılmadan önce 21,5 verdiler adam kapıya kadar urfadan geldi almak için mardine ama yok dedim.Nedeni ise ayrılamıyorum.Satıp ne alacagım diye düşünüyorum.Üste para eklemem gerekıyo oda mantıklı gelmiyor..Alırsan gerçekten memnun kalırsın. Bu arada suray fotoda azcık oynama var kardeşim photoshop nedeni ise motor 6200 rpmden başka gaz yemiyor..Bide devir cubugu km üstünde senin fotoda uzak biraz.odevirlerde öyle gitsen motoru kucagına alırsın..Görüntü resmini degiştir ben - alkış almıstım..Hakkı abi kızıyor.Ben orjinal ekliyorum.)Ben otoyolda yaptıgımı ekliyorum.
Suray kardeş tabiki yüksek hızlar çıkmak marifet deildir.Araba o işi yapan.Otobanda yolların sakin olması nedeniyle denenmiştir..Bu fotoyu avatar resmim yapmıştım yönetimden kaldırmamı rica ettiler.Bende sana söyledim.Yüksek hız felakettir.İçinde ailem varken bu hızlara hayatta cıkmam.Aracın kontrolü kesinlikle sizde degil.Günümüzde kazazların çogu yüksek hızlardan kaynaklanıyor.Arkamızda gözü yaşlı insanlar bırakmamak için bu hızlara çıkmamak lazım.