Gönderen Konu: corolla hb 1.6 sol almak üzereyim. Nasıl bilirsiniz :)  (Okunma sayısı 36097 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: corolla hb 1.6 sol almak üzereyim. Nasıl bilirsiniz :)
« Yanıtla #20 : Ekim 17, 2009, 01:50:46 »
Ucundan azcık kestir ozaman kardeşim.Yada sonradan oraya eksoz ucu taktırmıslardır.Onu çıkart daha küçük bişey yaptır daha kibar olanından  bende bişey gözükmüyor altını çekerim senin için sonra.Buarada konuyuda katletmiş bulunuyoruz ahmet ceyhun açan arkadaş kızmaz inşalllah :)
2011 d4d Corolla

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 17, 2009, 01:50:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 17, 2009, 01:51:45 »
ahmet alçaltma gerektirdiğini falan zannetmiyorum yani ama. bu egzozun son kısmını küçültemezmiyiz.

Pek bilgim yok abi ya :( :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ekim 17, 2009, 01:55:40 »
ya gıcık görünüyor özellikle arkadan bakınca bayağ dikkat çekiyor. ondan dolayı rahatsız oldum. tahminen bunun değişmesi veya bi ayar çekilmesi olayı bana ne kadara patlar?
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 17, 2009, 01:57:05 »
21 000 liraya 2003 model hb corolla sol 120 000 km de. sıralısistem lpg li otomatik vites.

Düşünceleriniz nelerdir. Yardıma ihtiyacım var.
..dağılmış bir konuyu toparlamanın kutsal bir görev olacağını düşünerek :) model olarak pişman olmayacağınız bir araç almış olursunuz diyebilirim(tabi zevkler ve renkler felsefesini göz ardı etmemek gerek).2004 hb sol sahibi biri olarak şiddetle tavsiye edebilirim.araç sahibini tanıyorsanız km nin pekte önemli olduğunu sanmıyorum.yeterki özenle kullanılmış bir araç olsun.gerçi 120.000 km corolla için her türlü şartta vız gelir ama yinede tedbirli olmakta fayda var :)...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Ekim 17, 2009, 02:10:19 »
Bende piyasada hb olarak zevk alacagınız bu fiyata en iyi arac diyebilirim.Önceki mesajımda yazdım eger servis kayıtlarında bakımları düzenli yapılssa alın.Arac 40 bınde girmiş ondan sonra yok ozaman iyice baktırmak gerekebilir.Fiyatıda söyledim sol special ise deger ancak degil ise bence pazaqrlık yapın.Benimkide 2004 60binde oyasız brc 21,5veriyolar.Otomatik vites farkı etkiler ama km yaş boyada etkiler.Süuray kardes topladıgına iyi etin.
Ceyhun kardeşim egzozcuya son susturucu degişmemişsse egzos ucu takılı ise  git orasını kestir.Daha kibar küçük ufak tefek birsey bul görüntü istiyosan oraya kaynattır.20 tle tutmaz saten.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #25 : Ekim 17, 2009, 12:59:38 »
Teşekkürler arkadaş. Aracı en son 20.750 ye veririm diyor. 2 kar lastiği hediye ederim diyor. Sunroof yok. Sol modeli. Kafam çok karışık. Araçlarını satmak isteyen arkadaşlar olursa özelden pm atınız. Sol donanımlı toyota almak istiyorum nakit.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Ekim 17, 2009, 20:58:40 »
Hidayet darbe boya degişen durumu ne .Öncelikle km yüksek.Bu km toyota için önemli degil ama artık yavaş yavaş araç masraf ister bence.Bu fiyatın üzerine biraz daha koyup çıkarsan az km yüksek model alabilirsin.Aracı alırken acele etme.İnşallah temiz bulursun.Benim satmaya niyetim yok zaten tüp takılmadan önce 21,5 verdiler adam kapıya kadar urfadan geldi almak için mardine ama yok dedim.Nedeni ise ayrılamıyorum.Satıp ne alacagım diye düşünüyorum.Üste para eklemem gerekıyo oda mantıklı gelmiyor..Alırsan gerçekten memnun kalırsın.
  Bu arada suray fotoda azcık oynama var kardeşim photoshop nedeni ise motor 6200 rpmden başka gaz yemiyor..Bide devir cubugu km üstünde senin fotoda uzak biraz.odevirlerde öyle gitsen motoru kucagına alırsın..Görüntü resmini degiştir ben - alkış almıstım..Hakkı abi kızıyor.Ben orjinal ekliyorum.:))Ben otoyolda yaptıgımı ekliyorum.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #27 : Ekim 17, 2009, 22:32:02 »
Tamam kardeşim. Sağolasın. 2001 1.9 tdi passat var 24500 e onu mu alsam acaba çok temiz. 147000 de

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Ekim 17, 2009, 22:54:07 »
Cok temiz diyon 15, binde dizel onun masrafları parcalarına para yetiremen kardeşim.O fiyatlara çıkacaksan çok temiz az km de corolla sport bulabilirsin 2005 2006 civarı.Sen en istedigine karar ver aracı zaman içinde bulursun.Ben olsam yüksek km dizele yanaşmam kardeş..Türkiyede petrollerın durumu belli nasıl mazot sattıklarını bilemıyon..Güvenilir diyosun kacak cıkıyor.Ondan dizelaraclara güvenle bakamıyorum.En iyisi benzin sonrada lpg taktırmak.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Corolla 1.6 xei 16v a/c
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ekim 17, 2009, 23:02:47 »
Bence otomatik vites tercih etmeyin.
Bu otomobilde dünyanın en pahalı yakıtı kullanılıyor!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bu dünya bana bilem kalmamış ki!
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ekim 17, 2009, 23:45:34 »
neden merak ettim ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #31 : Ekim 18, 2009, 08:35:29 »
Passat 1,9  tdi için 150 000 çok mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Ekim 18, 2009, 17:45:55 »
Otomatik vitesi sevmem açıkçası.Ancak büyük şehirlerde trafik akışının çok yoğun olduğu yerlerdede otomatik şart bence.Devamlı dur kalklarda debriyaj pedalı bıkkınlık ve yorgunluk yapabilir.Hidayet kardeş 150 bin sence az km mi.Bu vakitten sonra 50 bindeki 60 bindeki bir arabaya göre masrafları başlayacaktır.Bide dizel motorların bakım masrafları benzinliye göre kat kat fazla.Ülkemizde kullanılan mazotun kaliteside bölge bölge değişmekte.Mardinde 15 bin km motor indiren yen citroenc5 var.Shell veya bp diye alıyon onlarda kötü mazot satıyor bu istanbuldada var anlaradada var.Ben olsam benzinli alır lpg takardım.150 bin dizel için artık masrafların başlayacagı bir km.O fiyata daha güzel araclar bulabilirsin..İlla toyota alman şart degil.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ekim 19, 2009, 01:22:11 »
Hidayet darbe boya degişen durumu ne .Öncelikle km yüksek.Bu km toyota için önemli degil ama artık yavaş yavaş araç masraf ister bence.Bu fiyatın üzerine biraz daha koyup çıkarsan az km yüksek model alabilirsin.Aracı alırken acele etme.İnşallah temiz bulursun.Benim satmaya niyetim yok zaten tüp takılmadan önce 21,5 verdiler adam kapıya kadar urfadan geldi almak için mardine ama yok dedim.Nedeni ise ayrılamıyorum.Satıp ne alacagım diye düşünüyorum.Üste para eklemem gerekıyo oda mantıklı gelmiyor..Alırsan gerçekten memnun kalırsın.
  Bu arada suray fotoda azcık oynama var kardeşim photoshop nedeni ise motor 6200 rpmden başka gaz yemiyor..Bide devir cubugu km üstünde senin fotoda uzak biraz.odevirlerde öyle gitsen motoru kucagına alırsın..Görüntü resmini degiştir ben - alkış almıstım..Hakkı abi kızıyor.Ben orjinal ekliyorum.:))Ben otoyolda yaptıgımı ekliyorum.

..valla bravo Tuncay  :alkis: :) detayları kaçırmıyorsun.sosyal bir mesaj niteliğinde ekledim farzet ;).zaten altta yazan imzada marifet olmadığını da belirttim  ;)...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Ekim 19, 2009, 01:29:07 »
Suray kardeş tabiki yüksek hızlar çıkmak marifet deildir.Araba o işi yapan.Otobanda  yolların sakin olması nedeniyle denenmiştir..Bu fotoyu avatar resmim yapmıştım  yönetimden kaldırmamı rica ettiler.Bende sana söyledim.Yüksek hız felakettir.İçinde ailem varken bu hızlara hayatta cıkmam.Aracın kontrolü kesinlikle sizde degil.Günümüzde kazazların çogu yüksek hızlardan kaynaklanıyor.Arkamızda gözü yaşlı insanlar bırakmamak için bu hızlara çıkmamak lazım.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Ekim 19, 2009, 01:38:16 »
Suray kardeş tabiki yüksek hızlar çıkmak marifet deildir.Araba o işi yapan.Otobanda  yolların sakin olması nedeniyle denenmiştir..Bu fotoyu avatar resmim yapmıştım  yönetimden kaldırmamı rica ettiler.Bende sana söyledim.Yüksek hız felakettir.İçinde ailem varken bu hızlara hayatta cıkmam.Aracın kontrolü kesinlikle sizde degil.Günümüzde kazazların çogu yüksek hızlardan kaynaklanıyor.Arkamızda gözü yaşlı insanlar bırakmamak için bu hızlara çıkmamak lazım.
..hıza HAYIR  ;)!..