0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hehe ver abi canın saolsun Yabancıya gitmem hiç olmazsa ceza bana bağışık zaten Bu arada Alkış sayım 81 oldu bi ömür alkış istemem alkış butonum kitlenebilir
Hakkı Bey,Başarılarınızın devamlı olması dileğiyle yeni göreviniz hayırlı olsun.
Tebrikler Hakkı hocam
Bence çoktan haketmişti. Tekrar hayırlı olsun Hakkı abey
Hayırlı olsun Hakkı Abi
Hayırlı olsun abi yakışır
hayırlı olsun Hakkı abi
Hayırlı olsun Hakkı Abeyyy
Hakkı Abi artık omzuna çelenk de taktı artık hayırlı olsun. Hakkı Abinin önlenemez yükselişi. Saygılar abi
Hayırlı olsun Hakki abi... Yakışır tabi ya... ALLAH sabırla bekleyenlere de nasip etsin...
Olur mu Ahmetim ya, hem ben seni yardımcım yapacağım Seni sör yapacağım, şövalye ilan edeceğim
Eyvallah sensei Zaten biri alkışlamış bozuldu büyü
Aaaa, ayıp ettin Ahmedim istersen hemen -1 yapalım
İstersen yap Bunu tehdit olarak algılama ama bende sana -1 yaparım sonuç nere gider belli :rof:
Al işte, insan oğluna iyilik yaramaz derlerdi de inanmazdım Tamam len, dokanmıyorum büyü müyü yalan olsun
Hayırlı olsun Hakkı hocam. Galaksi gibi olmuşsun valla
Hakkı Reis güneş yıldızlar etrafında toplanıyo işte
Sağol Cüneyt hocam Seni de şövalyem yapıyorum
Ooooo hayırlı olsun Hakkı kardeş:))))))))) Nasıl maaşı iyi mi? Ben de vereyim CV'mi:))))))))
Abi hayırlı olsun.ARtık tanışmada profil bilgilerini eksik girenler yandı.Abi senden ilk icraat olarak ceyhunla ahmeti çağraz sorguya alsana.Ceyhunun bu aralar konu açmama olayını çözmemiz lazım.
seni gidi seni ceyhunu konu acmaması yönünde özelden mesaj atıyomussun.Dogrumu abi merkeze alın bunu cok savunndu kendini