0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-polo-5x100-7x16-inc-et45-34810743/detayaslında tam olarak bu model diyebilirim ancak 5x114,3 imkansız sanırım.henüz bulabilmiş değilim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-toyota-corolla-5-kollu-replika-jant-29456433/detayLinkteki janttan veya elegant jantı isterseniz ayarlıya bilirim.17"olayına gelincede tamamen zevk meselesi ufak tefek sorunlarına katlana bilirseniz taktırın derim.
aslına bakarsanız bu jant sahibinden com adresinde takip altına aldığım jantlardan ancak replika oluşu ve replikalar hakkında duyduğum balans,ağrlık vb... sorunlar nedeniyle tereddütteyim.
tavsiyeniz için teşekkür ederim cüneyt bey.aslında bu işin tam merkezinde sayılırsınız bursa bu konuda epey zengin. bende bursalıyım ve en azından heryeri gezip keşke burayada baksaydım dememek için sanırım izin zamanı bursaya gitmeyi beklicem.arabayı 17 inch çok şık gösteriyor ancak birazda arabayı düşünmek gerektiği kanısındayım.tabi çok hoşuma giden bir model bulursam ebadına bakmayabilirim.bursada spoiler bulabilme imkanım olurmu.bu konuda bilginiz varmı? ayrıca cam filmi için de oraya gelmeyi beklicem tavsiye edeceğiniz ve işçiliğine güvendiğiniz bir adres varmı?
Biliyorum abi konu alta inmesin dedim
bende konuya geri dönülsün diye yazdım zaten Alpercim
Ya Mesut, Bu ufak açık hava filtresinin takıldığı boruyu "Oil Catch Tank" dediğin şeye bağladın sanırım .Öyleyse neden?Değilse ne var orda?Kamuoyu, senden bu sorulara cevap vermeni bekliyor.
ve fatmagülün suçu ne?
Ya Mesut, Bu ufak açık hava filtresinin takıldığı boruyu "Oil Catch Tank" dediğin şeye bağladın sanırım .Öyleyse neden?Değilse ne var orda?Kamuoyu, senden bu sorulara cevap vermeni bekliyor. Birde, Murat motor kapağını kaplatmıştı. Bende güzel durur sende de. Manifold la birlikte yaparsan tabi.
ya Vedat senin araba tüplü ve öfkeli sana gitmez böyle şeyler boşver sen oil catch tank dediğim parça üst egzantirik kısmındaki çıkışa bağlı , ordaki hava sirküğlasyonunda oluşan yağlı havayı içine hapsediyor
Amma pasaklı araban varmış he. Bir nevi bez bağlamışsın arabaya. .Peki altını sen mi alıosun yenge mi .Kızdrımadım çoktandır seni