Gönderen Konu: Polen (Klima) filtresi temizliği / değişimi - Resimli anlatım  (Okunma sayısı 22680 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Polen (Klima) filtresi temizliği / değişimi - Resimli anlatım
« Yanıtla #40 : Mayıs 22, 2010, 14:04:42 »
oncelikle tesekkurler paylasım ıcın ama corolla var bende 2006 aynı sekılde degıstrdım ve temızledm fıltremı benım bıldıgım hemen hemen tum araclarında aynı yerde aynı zamanda ankarada olanlar ıcın soyluyorum artık ben servıse gıtmıyorum cok pahalı oldugu ıcın toyota usta basısı bır yer acmıs oraya gıdıyorum servıs gıbı hatta daha ıyı bır servıs sunuyor TYT otomotiv TURGAY ABBAS usta basısı oto san. sit. 2558.sok (eskı 35.sok) no:57 şaşmaz/ankara tel:278 03 31 cep:0536 975 33 54 inanın bu kısıyle hıcbır bagım yoktur reklam ıcın koymadım artık servıse gıtmeyp baska yere gıtmek ısteyenler ıcın alternatıf bır adres vermıs oldum gercekten piiri ustası oldugu ıcın ıyı gunler
toyota aşığı :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mayıs 22, 2010, 14:04:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mayıs 22, 2010, 16:53:38 »
Paylaşım için teşekkürler.
Paylaşım içi çok teşekkürler. Sayenizde polen filtremi kendim değiştirdim.

Ben teşekkür ederim, umarım işinize yarar, zaten çok kolay :)

oncelikle tesekkurler paylasım ıcın ama corolla var bende 2006 aynı sekılde degıstrdım ve temızledm fıltremı benım bıldıgım hemen hemen tum araclarında aynı yerde aynı zamanda ankarada olanlar ıcın soyluyorum artık ben servıse gıtmıyorum cok pahalı oldugu ıcın toyota usta basısı bır yer acmıs oraya gıdıyorum servıs gıbı hatta daha ıyı bır servıs sunuyor TYT otomotiv TURGAY ABBAS usta basısı oto san. sit. 2558.sok (eskı 35.sok) no:57 şaşmaz/ankara tel:278 03 31 cep:0536 975 33 54 inanın bu kısıyle hıcbır bagım yoktur reklam ıcın koymadım artık servıse gıtmeyp baska yere gıtmek ısteyenler ıcın alternatıf bır adres vermıs oldum gercekten piiri ustası oldugu ıcın ıyı gunler
Aslında birçok periyodik bakım usta, servis vs gerektirmeyen bakımlar. Bizim de amacımız bunu bilmeyen arkadaşlarımızla paylaşıp, onlara yardımcı olmak.

Ayrıca servis tavsiyenizi bu gibi konuların içinde paylaşma yerine, aşağıdaki bağlantıda verilen toyota servis tavsiyesi adlı konu içersinde paylaşabilirsiniz.
http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/toyota-servis-tavsiyesi/
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 61000
  • Model Yılı: '10
« Yanıtla #42 : Mayıs 22, 2010, 22:27:43 »
açıklamalar için teşekkürler
2010 Corolla 1.6 Elegant
emniyet kemeri, tekerlekli sandalye kadar bağlayıcı değildir, onun kadar rahatsız etmez!
http://img202.imageshack.us/img202/4170/toyota2qo5.jpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 145000
  • Model Yılı: '03
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #43 : Temmuz 15, 2010, 12:57:35 »
arkadaşlar 2001 vvt-i 1.4 arabam klimalı aracımda polen filtresi varmı? varsa yeri nerde değiştirmem gerekirse; marka fiyat (internetten)öneriniz için teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Temmuz 15, 2010, 13:03:24 »
arkadaşlar 2001 vvt-i 1.4 arabam klimalı aracımda polen filtresi varmı? varsa yeri nerde değiştirmem gerekirse; marka fiyat (internetten)öneriniz için teşekkür ederim.

20 tl abi marka olarak bilmiyorum değiştirirken hoşunuza giden koku sıkarsanız her fan açışınızda güzel koku arrabayı kaplıyacaktır :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Temmuz 15, 2010, 13:05:23 »

http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/2001-corolla-1-6-vvt-i-polen-filtresi-temizligi/ 
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '05
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Temmuz 15, 2010, 13:21:10 »
Bu anlatımda emeği geçen arkadaşıma canı gönülden teşekkür ederim. Bizi bilgilendirdiği için... Bu tarz bilgilendirme videolu anlatımların devamını bekliyoruz. Mesela bir Triger nasıl değişir bir buji söküp takma işlemi gibi videoları buraya yüklersek ve paylaşırsak bir birimizi bilgilendirmiş oluruz.

Saygılarımla...
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 500
  • Model Yılı: '19
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Temmuz 15, 2010, 14:15:51 »
Arkadaşlar yaklaşık bir haftadır yollardaydım karadeniz taraflarında daha 10 bin olmadı ama klimanın performansı azaldı. bu konuyu görünce bende kendim değiştirme kararı aldım . Ancak ankara ivedik yada ostimde polen filtresini alabileceğim bir yer tavsiye edermisiniz, model falan varmı arabam 2007 corolla sol bilgisi olan arkadaşlar varsa sevinirim.