0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ayrıca Nikon D700 ne? Yeni çamaşır deterjanı markası mı? *** fotoğraf çekmeyi sadece cep telefonu ve amatör kameralarla bağdaştıran benim kusuruma bakma (sanırım D700 profesyonel kamera?)
abbuuu ben onu bunu anlamam son açıklamanız da kurtarmaz bekir beyi...
Sizde mi Hande hanım abla
Bekir dikkat et kardeşim.Forumdan ayağını kaydırmak isteyen birileri olabilir.Benden söylemesi
gerçi böylelikle herkesin düşüncesini öğrenmiş olduk
Bekir burada sana göstermek istediğim şey ablam ablam diye bildiğin şahsın(adının Hande olduğunu yazmayayım.sonra kırılır,üzülür) böyle bir durumda sana neler yapabileceğini,başına ne işler açabileceğini görmeni istedim.Bende bir ara senini gibiydim.Toyota'sız olduğumu öğrendiği salise,forumdan süresiz ihraç edilmem için forum baş savcısı Hakkı beye öneride bulunmuştu.Tekrar benden söylemesi
Bu durumda ben artık "forumun haini" olmaktan kurtulmuş oluyorum değilmi.....!
Bende inanamıyordum zaten abi böyle bir iftirayı bana atabileceğine şimdi anlaşıldı senin bu halin.
Her ne kadar "forumun haini" isimli konuya bende yorum yapmıştımsa da sen artık "forumun haini" değilsin...İçin rahat olsun.Yalnız senin arabanın rengi güzel değil.Bilmeni isterim Gözlerini dört aç Bekir.Üstüne oynanan oyunların ve kara bulutların farkına var artık
Özcan abi yaktın beni
Kısmet olursa bende sıfır Corolla düşünüyorum.Eğer o zaman Corolla almazsam beni forumun haini ilan edebilirsiniz.Ama büyük bir ihtimal benim,kafamı çıkarıpta foto çekebileceğim bir açılır tavanım olmayacak
Sen daha fiatlara, Boralara bak...daha başına neler gelecek;.. bu arada ben sıyırdım, teşekkürler Bekir; forumun haini olarak yaşamak çok zor