0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öyle deme Dr. O ağları örmek kolaymı sanıyorsun, zavallı hayvan vucudundan üretiyor güzelim ağlarını, hücrelerini bölüp kullanıyor, üstelik önce ağını ördükten sonra bir daha üstünden geçip yapışkan sıvıyla kaplıyor, ağını ördükten sonra bitap düştüğü için bir süre yatıp dinleniyor, yoksa keyfinden yan gelip yatmıyor, zavallı mahlukun insana hiç zararı yok, ama o çakışkan dediğin sömürgeci, emperyalist, anarşist, sinekler çöplerde dolaştıktan sonra gelip üstümüze başımıza olmadık yerlerimize konuyor ve çeşitli hastalıklar taşıyorlar bizlere
bana alkış falan yok tabi....doğuyu söyledikya , 9 köyden kovuluruz artık
http://www.toyotaclubtr.com/toplanti-fotograflari/gumushaneede-dogu-karadeniz-toplantisi/new/#new Çekirgeden sonrasına da bakın arkadaşlar. En azından daha lezzetli.
ben orda olmadıktan sonra neye yarar....
La asıl konuyu açana ne güzel çekmişsin deyip, emeğine sağlık ismail bey deyip alkış vermiyonuzda, birbirinize düşünce meselelerinden alkış sallıyosunuz. Konuya açıklık getireyim. Allah'ın yarattığı her canlının bir görevi vardır. İyi veya kötü. Allah hiç bir şeyi ekolojik denge içerisinde boşa yaratmamıştır. Ve hiç bir canlı din sömürgesi adı altında anılmamalı bence. Ama biz sevgili kulları bu dengeyi bozmak için elimizden geleni yapıyoruz. Ve şimdiki hükümetden dolayıda her şeyi din meselesine çeviriyoruz. Artık alışkanlık yapmış. Bende kopmuşum. Bu arada Hande hanım sizin avatarın arkasındaki ay görüntülerini de çektim. Konuya baştan bakın. Onları size cadılar bayramında göndereceğim.
ha bu arada çekirge belgeseliniz çok şahane olmuş.....
Burakcığım 1 saat sonra "+ alkış" kısmına tıklarsın. Burda göstermelik olmuyor
Aslında bütün suç benim. Hayvana dokunmasam (gerçi o kadar sıçrayacağınıda tahmin etmedim ama) ağa düşeceği yoktu. Ama ben aracı çalıştırıp buluşmaya gideceğim için, giderken aracın üstünden savrulmasın diye dokunduydum amma. İşde olan oldu
utanmasan gidip yardım edecen
yaş 158 olunca tabi, artık sevap toplamak lazım