0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
varya tahmin de etmiştim, oğuzhandır diye, ama benim aracı nasıl tanımaz dedim, artistliğim ondandı
karşımdan geliyorsa sellektör yapıyorum .. ve süzüyorum kaç model diye..
Zoruna gitti yani Üleyn tanınmayacak arabamı benimkisi diye.Hak veriyorum sana Türkay
imamı aynı karede görseniz sizde gülerdiniz valla
Şahsen ben araç boşsa pek ilgilenmiyorum çünkü çevremde efsane kasa oldukça fazla... Ama gözüme hoş geliyorsa yavaşlar süzerim duruma göre araç parketmişsse incelerim hatta sahibi içindeyse Toyotaya ilginiz varmı diye durup sorar muhabbet kurarum geçenlerde denk geldi muhteşeşm bi efsane indim daldkık muhabbete adam hazır almış meğerse mesleğide imammış araç imamı aynı karede görseniz sizde gülerdiniz valla
Siz ne diyorsunuz öyle....Ne anlatıyorsunuz yahu Şaka bir yana da ben genelde uyuz oluyorum.Neden mi ? Benim Crafter'da takograf oldugu için yasal hız sınırları içerisinde yol alıyorum.Tako'suz yada takoyu takmayan kardeş Crafter şoförleri artislik yapıyorlar bana Umurumda mı peki? Tabiikide hayır.Önce güvenlik....
benim bir kaç ay önce oldu...(ilçede) tıpkısının aynısı..... karşı karıya kaldık ben selektör yaptım adam el salladı... ilk defa böyle birşey oldu acaip sevindirik oldum... buna benzer bir başlık vardı aslında.....
ben pis pis bakıyorum, oğuzhan bilir
bir resim cekseydin madem..
imamın corollasına binen var mı acaba...
İmambayıldı olmuş desene Ahmet Beğenmese almazdı
Çekecektimde asıl şoku mahallede yaşadım bizim imamda 5.20 almış cihaz bembeyaz 18 krom jantlar var deim noluyo bu imamlara
Aynen ama ekstra olarak önce arkasından gidiyorum dikizden aracıma baksın diye sonrada önüne geçiyorum ağır bi şekilde yanından geçerken aracımı süzsün bi güzel diye sonrada önüne geçiyorum daha sonra yol boyunca zaten o beni takip etmeye başlıyor
mesut, acı çektirerek peşinden sürüklüyorsun demek diğer toyotalarla karşıştığımda gördüğüm en güzel şey; birbirlerine yol hakkı tanımalarıdır. biçok kez karşışmışımdır.