0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yedigöllere İki defa gittim birisinde kendi gül gibi (sebebi arabam emsalsizdi) brodweyimle gittim, üç saat kaldık sonra toparlanıp geri döndük, gidişte, dönüşte tam bir eziyetti. Sabah 8 de çıkıp akşam 6 gibi dönebildik ve döndüğümüzde pestil gibiydik. Beni kimse oraya kendi arabamla silah zoruyla dahil gönderemez. Dönüşümde brodweyin kapı içlerindeki tertemiz havalandırma ızgaraları ilk defa toz kaplı vaziyetteydi. Ayrıca hava filtresi iki gün önce değişmesine rağmen bitmişti. başka hasarım yoktu ama yollar küçük vitesle gidilmesi gereken yollardan, bazen birinci vitese bile takıp gidersiniz. İkinci gidişim midibüslerleydi ve çok rahat gitim çünkü arabanın içine kadar giren tozlar yada aşağıdan gelen takırtı tukurtular beni hiç ilgilendirmiyordu. Kendi arabanızla günübirlik gidilip dönülecek yer değil bence çünkü yorgun gidiyorsunuz, orda tam eylenemeden akşam oluyor, ve yorularak dönüyorsunuz. haftalık kalacak yer olarak güzel en azından akşamdan sonraları güzeldir sanırım. Çünkü çoluk çocuk sesi olmaz kuşların sesini duyabilirsiniz. Ayrıca abimler iki sene öncesi kışın bayramda orda dört gün kalmaya karar verdiler, fakat ikinci günden sonra sıkılıp döndüler. Öyle biryer işte. Gideceklere hayırlı yolculuklar.
Biz oraya kendi aracımızla gidip bir de yol yeteri kadar bozuk değil diye dereye girdik çıktık, ormana daldık çıktık vs vs Sanırım biz de var bir arıza
Hayırlısı olsun, belkide böylesi daha hayırlıdır, belki ileride yine nasip olabilir.
ben demiştim toros al diye.....
Hayırlısı olsun Özcan, belki gitmemen daha iyi olmuştur. Arkadaşlar ayıp etmişler ama yapacak bişey yok malesef. Kendilerine bu konuda yeterince sitem edeceğimden emin olabilirsin.
Asla ve asla ayıp etme durumu söz konusu değil Ali.Elbetteki her şeyin hayırlısı.Kişi sayısı artınca mecbur kalmışlar.Yoksa benim ile aynı şartlardaki bir aracı tercih etseydiler o zaman hak verirdim sana.Ama dediğim gibi yolu bozuk diyerek gitmek istemeyenler olunca ikinci araç olmadı.bu nedenle 32 koltuklu bir araç tercih etmişler.Sorun yok yani.İnşallah başka bir sefer artık.Yinede sağol,teşekkür ederim Ali.
Rica ederim Özcan, keşke organizasyonu ben yapsaydım, bu durama kesin bir çözüm yolu bulurdum ama malesef bu seferlik yapabileceğim birşey olmadı.