Gönderen Konu: 11 Ekim Yedigöller turu  (Okunma sayısı 5029 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '17
  • 68 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
Ynt: 11 Ekim Yedigöller turu
« Yanıtla #40 : Ekim 06, 2009, 11:29:22 »
Yedigöllere İki defa gittim birisinde kendi gül gibi (sebebi arabam emsalsizdi) brodweyimle gittim, üç saat kaldık sonra toparlanıp geri döndük, gidişte, dönüşte tam bir eziyetti. Sabah 8 de çıkıp akşam 6 gibi dönebildik ve döndüğümüzde pestil gibiydik. Beni kimse oraya kendi arabamla silah zoruyla dahil gönderemez. Dönüşümde brodweyin kapı içlerindeki tertemiz havalandırma ızgaraları ilk defa toz kaplı vaziyetteydi. Ayrıca hava filtresi iki gün önce değişmesine rağmen bitmişti. başka hasarım yoktu ama yollar küçük vitesle gidilmesi gereken yollardan, bazen birinci vitese bile takıp gidersiniz. İkinci gidişim midibüslerleydi ve çok rahat gitim çünkü arabanın içine kadar giren tozlar yada aşağıdan gelen takırtı tukurtular beni hiç ilgilendirmiyordu. Kendi arabanızla günübirlik gidilip dönülecek yer değil bence çünkü yorgun gidiyorsunuz, orda tam eylenemeden akşam oluyor, ve yorularak dönüyorsunuz. haftalık kalacak yer olarak güzel en azından akşamdan sonraları güzeldir sanırım. Çünkü çoluk çocuk sesi olmaz kuşların sesini duyabilirsiniz. Ayrıca abimler iki sene öncesi kışın bayramda orda dört gün kalmaya karar verdiler, fakat ikinci günden sonra sıkılıp döndüler. Öyle biryer işte. Gideceklere hayırlı yolculuklar.
2003 benzinli  terra 1.6 VVT-I  dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.

Üç günlük seyisler ve 40 Yıllık işi karıştırıyorlar.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ekim 06, 2009, 11:29:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ekim 06, 2009, 21:43:24 »
  Muhittin abi teşekkrüler verdiğin bilgi için.Ama maalesef dün aldığım bir telefon beniz çok çok üzdü.Bu geziye katılan sayısı arttığı için ve benim araç küçük ooldugundan vede ayrıca çooook kazanıpta buraya gitmem diyen şoförler yüzünden 32 kişilik bir araç kiralamak zorunda kalmışlar...Sonuç gidemiyorum
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '17
  • 68 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ekim 07, 2009, 12:26:44 »
Hayırlısı olsun, belkide böylesi daha hayırlıdır, belki ileride yine nasip olabilir.
2003 benzinli  terra 1.6 VVT-I  dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.

Üç günlük seyisler ve 40 Yıllık işi karıştırıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ekim 07, 2009, 15:15:22 »
ben demiştim toros al diye.....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ekim 07, 2009, 16:53:51 »
Yedigöllere İki defa gittim birisinde kendi gül gibi (sebebi arabam emsalsizdi) brodweyimle gittim, üç saat kaldık sonra toparlanıp geri döndük, gidişte, dönüşte tam bir eziyetti. Sabah 8 de çıkıp akşam 6 gibi dönebildik ve döndüğümüzde pestil gibiydik. Beni kimse oraya kendi arabamla silah zoruyla dahil gönderemez. Dönüşümde brodweyin kapı içlerindeki tertemiz havalandırma ızgaraları ilk defa toz kaplı vaziyetteydi. Ayrıca hava filtresi iki gün önce değişmesine rağmen bitmişti. başka hasarım yoktu ama yollar küçük vitesle gidilmesi gereken yollardan, bazen birinci vitese bile takıp gidersiniz. İkinci gidişim midibüslerleydi ve çok rahat gitim çünkü arabanın içine kadar giren tozlar yada aşağıdan gelen takırtı tukurtular beni hiç ilgilendirmiyordu. Kendi arabanızla günübirlik gidilip dönülecek yer değil bence çünkü yorgun gidiyorsunuz, orda tam eylenemeden akşam oluyor, ve yorularak dönüyorsunuz. haftalık kalacak yer olarak güzel en azından akşamdan sonraları güzeldir sanırım. Çünkü çoluk çocuk sesi olmaz kuşların sesini duyabilirsiniz. Ayrıca abimler iki sene öncesi kışın bayramda orda dört gün kalmaya karar verdiler, fakat ikinci günden sonra sıkılıp döndüler. Öyle biryer işte. Gideceklere hayırlı yolculuklar.
Biz oraya kendi aracımızla gidip bir de yol yeteri kadar bozuk değil diye dereye girdik çıktık, ormana daldık çıktık vs vs ::) ::) ::) Sanırım biz de var bir arıza :)
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Ekim 07, 2009, 16:57:00 »
Biz oraya kendi aracımızla gidip bir de yol yeteri kadar bozuk değil diye dereye girdik çıktık, ormana daldık çıktık vs vs ::) ::) ::) Sanırım biz de var bir arıza :)

Bunu okuyanda da arıza oluşma ihtimali yüksek :D :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Ekim 07, 2009, 21:11:41 »
Hayırlısı olsun, belkide böylesi daha hayırlıdır, belki ileride yine nasip olabilir.
  Hayırlısı Muhittin abi.Ne yapalım.. :)
ben demiştim toros al diye.....
  Büyük sözü dinlemezsem böyle olur :) Alsaydım bir toros olurdum Lodos :rofl:

Ya Umut abi işine bak ya! Altında bir jip gelmiş bize hava atıyorsun öyle...Senin başka işin yokmu :D git Neco'yu sev mesela

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Ekim 08, 2009, 23:22:20 »
Hayırlısı olsun Özcan, belki gitmemen daha iyi olmuştur. Arkadaşlar ayıp etmişler ama yapacak bişey yok malesef. Kendilerine bu konuda yeterince sitem edeceğimden emin olabilirsin.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Ekim 08, 2009, 23:27:45 »
Hayırlısı olsun Özcan, belki gitmemen daha iyi olmuştur. Arkadaşlar ayıp etmişler ama yapacak bişey yok malesef. Kendilerine bu konuda yeterince sitem edeceğimden emin olabilirsin.
  Asla ve asla ayıp etme durumu söz konusu değil Ali.Elbetteki her şeyin hayırlısı.Kişi sayısı artınca mecbur kalmışlar.Yoksa benim ile aynı şartlardaki bir aracı tercih etseydiler o zaman hak verirdim sana.Ama dediğim gibi yolu bozuk diyerek gitmek istemeyenler olunca ikinci araç olmadı.bu nedenle 32 koltuklu bir araç tercih etmişler.Sorun yok yani.İnşallah başka bir sefer artık.Yinede sağol,teşekkür ederim Ali.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Ekim 10, 2009, 18:20:50 »
  Asla ve asla ayıp etme durumu söz konusu değil Ali.Elbetteki her şeyin hayırlısı.Kişi sayısı artınca mecbur kalmışlar.Yoksa benim ile aynı şartlardaki bir aracı tercih etseydiler o zaman hak verirdim sana.Ama dediğim gibi yolu bozuk diyerek gitmek istemeyenler olunca ikinci araç olmadı.bu nedenle 32 koltuklu bir araç tercih etmişler.Sorun yok yani.İnşallah başka bir sefer artık.Yinede sağol,teşekkür ederim Ali.

Rica ederim Özcan, keşke organizasyonu ben yapsaydım, bu durama kesin bir çözüm yolu bulurdum ama malesef bu seferlik yapabileceğim birşey olmadı.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Ekim 11, 2009, 00:50:54 »
Rica ederim Özcan, keşke organizasyonu ben yapsaydım, bu durama kesin bir çözüm yolu bulurdum ama malesef bu seferlik yapabileceğim birşey olmadı.
  Dert ettiğin şeye bak Ali.Sıkma sen canını.Olabilir böyle şeyler.