0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim sattığım arabalarım gibi temiz araba bulmak gerçekten zor.Corolla'yı sıfır almamın nedeni şirket envanterine kayıtlı olacak ve KDV durumu söz konusu.İkinciel arabada KDV %1,sıfırda %18.Ve ortalama bu araba 5 yıl kadar kullanılacak.Hesaplar bu doğrultuda.
ha 2010 ha 2000 şu fani dünyada özcan bey siz sıfırmış gibi alın benim arabayı itiraz etmem eşantiyon olarakta ssk karnenizi getirin ilaç yazayım....
bakın disko organizasyonuna ben de katılırım beni de ekleyin listeye ankara disko buluşması 1- hakkı saygılı2- özcan musaoğlu3- türkay sarıkaya4- ahmet can dil ( kesin gelir kardeşim )5- adil ulutaş 6- Hakan Öztürk
bakın disko organizasyonuna ben de katılırım beni de ekleyin listeye ankara disko buluşması 1- hakkı saygılı2- özcan musaoğlu3- türkay sarıkaya4- ahmet can dil ( kesin gelir kardeşim )5- adil ulutaş 6- hakan öztürk
Hadi ne zaman toplanıyoruz Ben bu hafta istanbulda bi idman yapayım
olacak benzin gideri,sigortalar vs hariç sanırım
İnşallah en iyisi olur senin içinde Özcan.
Özcan abi ilk servis her yerde bedava Onu Toyotasa karşılıyo zaten. Benden de sana park sensörü ve alarm çalışır abi
ben diskoya gitmem kardeşim... siz toplanın buraya gelin...
siz söyleyeceksiniz sanırım...
Ya bırakın disko işini, benim kafam kaldırmaz o gürültüyü. Gözünüzü seveyim sakin bir ortam söyleyin katılayım ama disko beni bozar. Genç değiliz ki sizin gibi kafamız kaldırsın o gürültüyü
Üşenme kalk git İstanbula at kendini köprüden. Lafa bak genç değiliz ki diyo yaa. Daha dur Ali ne oldun da ihtiyarladın. Hem kan gelir vücuduna.