0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi zımparadan başka bişi yapmaya gerek varmı?
hani sevmiyodun la süprizi ben gel beyaz yapalım diyorum olmaz diyo
ben orjinal rengini yapıyım bari siyah iyi gitmez diye düşünüyorum küheylanıma en iyisi gri
beyaz süper olur ama zevk meselesi tunç abimiz istemez türkay abi
yok ercü'm sık gitsin mat siyah kullan daha hoş olur bence bana yapılmasından hoşlanmıyorum daa , ben yaparım beyaz kamyoncu gibi olur kardeşim bea alla allakendi rengi olmaz
Neden be abi niye olmaz?
gel deneyelim diyorum yanaşmıyo ya bordoya beyaz süper durur tunç bi gün harbi harbi benim jantları takalım sana, bakalım fikrin değişcek mi
canım kardeşim ben şimdi bordoya boyasaydım sence garip olmaz mıydı ?bence body rengi olmaz , siyah yap beyaz yap bi renk yap body yapma ...bu benım şahsi düşüncem.altın sarısı yap subaru nunki gibi , ben yapıyordum az dahaa
Yok body rengi yapmıcam bizim araba zaten beyaz jantları orjinal rengine grisine boyim diyorum
bence mat siyah
tamam yhaa içimde bi kıpırtı oldu şimdi bak hea, hafta sonu boyucam ulee , tatil'e buluşmaya beyaz gitcez yaa sen o gün geldin bize zaten babamın dilinde Türkayın jant tan bul takalım diyo ben diyom olmaz , niye diyor , izmir 'e aynı araçtan 2 tane fazla diyom,..... sonrasını söylerim bi ara
tatile giderken takalım benim jantları, dert mi ben kaldırırım arabayı sen hemen değiştirirsin
gerek kalmadı Türkay bugün elinde sprey boya yine boyuyordu
siyah'ı beğenmedin bende Türkay ve diğer arkadaşlarımın tavsiyesi ve isteği üzerine değiştirdim yine yine diyip durma
duygu yapmalı zaten abi bak ben her şeyi meleğe soruyorum
angel ' ı istemiyor , begenmiyorum diyor abi , herşeyi soramam abi her erkeğin rüyasıdır angel , CAİ , sebring
ha angel beğenmiyosa yapmıcan abi (gerçi bence kesin yap )
İstiyon mu istemiyon mu "nam-ı diğer Murat 124"