Gönderen Konu: plakalıksız plaka  (Okunma sayısı 10131 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: plakalıksız plaka
« Yanıtla #60 : Kasım 18, 2009, 01:06:37 »
   İzmir'deki ilk deniz maceramı bilsen :D Konak'ta sahile bir vardım.Şok oldum koca koca B_k lar denizde yüzüyor.KArşıyakaya gittim orda da manzar aynı..Iyyyy iğrençti.Bunun üstüne birde Karşıyaka'dan Konak'a arabayla geçmezmiyim.O gün kendime yaptığım eziyeti bu yaşıma kadar kimse bana yapmamıştır..Şimdi şükür eskiye nazaran deniz daha temiz
o zamanları bilirim..gerçekten çok kötüydü körfez, piriştina zamanında dibi görünüyordu o derece temizdi hatta dibi görünüyor diye resim çekmiştim :) :) şu ara yine kötü malesef :(

Bu arada Yeşildere nere kardeş ? ilk defa duydum :D
izmir içinden başka bir ile giderken karabağlar ve altınyol arasında kalan gecekondu mevkii :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Kasım 18, 2009, 01:06:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Kasım 18, 2009, 01:14:23 »
   Hadi ya.Yinemi kötü oldu.Gerçi benim yeni mekan senin mahalle.Biliyorsun orayı sevdiğimi belirtmiştim zamanın birinde :) Hem balıkçı dolu senin ora.Al mangalı,taze balık cızbız,mis gibi balık kokusu.Yanına bol limonlu roka,dere otu..Gece gece kendime taptığım eziyete bak ya..Neyse ben gidip yatayım.Yoksa benim için iyi olmayacak Türkay
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR