Gönderen Konu: kendiliğinden kararan dikiz aynası...sonradan takılabilirmi?  (Okunma sayısı 32564 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 2000
  • Model Yılı: '24
  • 24 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
Ynt: Kendiliğinden Kararan Dikiz Aynası Sonradan Takılabilir mi?
« Yanıtla #20 : Mart 16, 2021, 21:25:53 »
Ürün hayırlı olsun ama fiyatı biraz fazla geldi bana bide vergi ne kadar ödediniz onuda yazarmısınız.
Gerçi ben bir parmak hareketiyle aynı özelliğe erişiyorum aynayı kendime doğru çektiğinde kararıyor zaten.

Satıcı ile konusunca 10 dolar gösterdi yüzde 20 vergi + sunum ücreti 30 TL. Bana muhtemelen indirim döneminde denk geldi ancak aşağı yukarı fiyatlar aynı seviyede

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 16, 2021, 21:25:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 3000
  • Model Yılı: '21
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #21 : Mart 30, 2022, 14:39:03 »
Satıcı ile konusunca 10 dolar gösterdi yüzde 20 vergi + sunum ücreti 30 TL. Bana muhtemelen indirim döneminde denk geldi ancak aşağı yukarı fiyatlar aynı seviyede
merhaba , satıcı nasıl 10 dolar gösterdi, ürünü satın alma kısmına gelince vergiyi otomatik hesaplıyor. birde şaseyi nereden aldınız acaba? hybrid dream modelinde şerit takip sistemi kamerası var oradaki soketten alamaz mıyız acaba şase ve elektiriği bilgisi olan arkadaş var mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 24 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 31, 2022, 09:07:00 »
merhaba , satıcı nasıl 10 dolar gösterdi, ürünü satın alma kısmına gelince vergiyi otomatik hesaplıyor. birde şaseyi nereden aldınız acaba? hybrid dream modelinde şerit takip sistemi kamerası var oradaki soketten alamaz mıyız acaba şase ve elektiriği bilgisi olan arkadaş var mı?

Sol tarafta tavan altından kablo sigortaya uzatılarak bağlandı. Aracım Benzin Dream oldukça uzun zaman geçtiği için bağlantı konusundaki teknik detayı hatırlamıyorum.

Gümrük işlemlerinde beyan esas alınır, satıcıyla görüşmenizi öneririm. Aliexpress'de alım yaptığım satıcı öyle bir durum yoktu. Bkz: https://tr.aliexpress.com/item/32675427787.html?gatewayAdapt=glo2tur&spm=a2g0o.order_list.0.0.21ef3d12HS8Kq7

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kilometre: 3000
  • Model Yılı: '21
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Mart 31, 2022, 09:44:58 »
Sol tarafta tavan altından kablo sigortaya uzatılarak bağlandı. Aracım Benzin Dream oldukça uzun zaman geçtiği için bağlantı konusundaki teknik detayı hatırlamıyorum.

Gümrük işlemlerinde beyan esas alınır, satıcıyla görüşmenizi öneririm. Aliexpress'de alım yaptığım satıcı öyle bir durum yoktu. Bkz: https://tr.aliexpress.com/item/32675427787.html?gatewayAdapt=glo2tur&spm=a2g0o.order_list.0.0.21ef3d12HS8Kq7
Teşekkürler cevap için. evet geçmişte söylediğiniz gibi yapılabiliyordu ama şu an otomatik hesaplıyor vergiyi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kilometre: 36000
  • Model Yılı: '19
  • 3 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: kendiliğinden kararan dikiz aynası...sonradan takılabilirmi?
« Yanıtla #24 : Ocak 26, 2023, 21:31:58 »
Hocam merhaba, uzun süredir aklımda bu iş önümüzdeki günlerde yaptıracağım muhtemelen ben de, ürünü türkiyede de benzer fiyatlara bulabiliyoruz artık, tek sorum hangi ilde yaptınız montajı? Eğer ankarada yaptırdıysanız nereye yaptırdınız ben de oraya gideyim.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 26, 2023, 21:35:54
Teşekkürler cevap için. evet geçmişte söylediğiniz gibi yapılabiliyordu ama şu an otomatik hesaplıyor vergiyi.

https://www.aygaraj.com/toyota-corolla-uyumlu-otomatik-kararan-ayna-2016-2022/74518

Hocam şöyle bir link buldum ben de TR'de. yakın zamanda taktırmayı düşünüyorum
FD

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 24 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mayıs 13, 2023, 23:34:37 »
Çok sık foruma girmediğim icin ancak yazabiliyorum, kusurabakmayın. Sokullu'da Yiğitkan Elektronik yapmıştı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mayıs 15, 2023, 16:38:24 »
Hocam merhaba, uzun süredir aklımda bu iş önümüzdeki günlerde yaptıracağım muhtemelen ben de, ürünü türkiyede de benzer fiyatlara bulabiliyoruz artık, tek sorum hangi ilde yaptınız montajı? Eğer ankarada yaptırdıysanız nereye yaptırdınız ben de oraya gideyim.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 26, 2023, 21:35:54
https://www.aygaraj.com/toyota-corolla-uyumlu-otomatik-kararan-ayna-2016-2022/74518

Hocam şöyle bir link buldum ben de TR'de. yakın zamanda taktırmayı düşünüyorum

merhaba
çıkma alıp taktırabilirsiniz. çok zor bir şey değil. kablo tesisatı tavanda hazır zaten.
sahibindende çıkmalar mevcut
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara