0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İlk yapman gereken park sensörü ben dicektim alta yazmısın zaten bence çıtaları ve aynayıda boya
egzozda aşırıya kaçma bence, Erhan gibi polislerle uğraşır hepsini sökersin sonra, aynaları boya ama kapı çıtalarını elleme.
Ferhat egzoz ucu bence küçük değilde açısı yanlış ucu aşağıya doğru bakıyor onu yere paralel olucak şekilde egzozcuda düzelt derim yan aynaları boya yeter bide
Emeğinize sağlık, güzel olmuş maşallah. Mesut ile aynı düşünüyorum
Konu kirligi var forumda; ayni sey icin 2 tane konu acmayin lütfen.Arti fotograf eklerken biraz kücültüp ekleyin. Yüklemesi oldukca uzun sürüyor.
3456*2304 boyutunda resim yüklüyorum sorun olmuyo 1280*1024 boyutunda resim ekliyorum sorun oluyo olaya bak
Ferhat, 1280 lik 10 tane foto koyunca gene toplamda bayagi bir rakam cikiyor.3456 lik resim koydun da, bir yönetici uyarmamissa, gözünden kacmistir. Ben 3g kart ile baglaniyorum. 60 saniyeye yakin sürdü yüklemesi.
ferdi abi arka karlık güzel olmus.Hayırlı olsun.Egzoz boşluguna ise tam orayı kapatıcak sekilde bi egzoz ucu alırsan güzel durur.Bu arada arka pandizot güzel gözüküyor . 2 tane 16 cm lik 2 tanede 6x9 heralde Yakında bende yapıcam orj pandizotun üstüne yeni pandizot
Başkan güzel olmuş valla Güle güle kullan
Ahmet Can'la konuş