Gönderen Konu: Yeni Polo 30 bin 800 TL - GALERİ  (Okunma sayısı 6705 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Polo 30 bin 800 TL - GALERİ
« Yanıtla #20 : Eylül 18, 2009, 23:34:07 »
scırco ile golf çakması karaktersiz ve donanımsız bir poloya 3 milyar fazla vereceğime kendi karakterinde donanımıda gayet yeterli bir yaris alırım....
geçen gün oto pazarındayken amcamla bi yeni kasa yaris inceledik amcam kapıları kapattı açtı atakan dedi 'bu arabaya benzin yetiştirilmez'.ben dedim neden amca cevap aynen şu 'oğlum araba tank gibi hiç kapıyı açıp kapatmadın mı?'sonra bende 'amca merak etme sen,bu benzini koklar performansınıda sergiler' dedim 'yok be' dedi.eve geldik fabrika verilerine test verilerine baktık.durdu durdu 'atakan japon yapmış' dedi  :D :D.kalitesi bile polodan iyi bence

Eski Amerikan arabalarıyla karıştırmış, gerçi yenileride aynı .... Benzin düşmanı
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 18, 2009, 23:34:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #21 : Eylül 19, 2009, 01:13:26 »
hakikaten çok hoş bi araç.toyotadan bence bi gömlek üstün ki öyle olması lazım fiyatlarıda malüm yüksek ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Eylül 19, 2009, 01:23:39 »
mehmet abi 2000 model bir poloya bak 2000 model bir yarise bak mükayese edilecek araçlarmı yahu
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • sen dost olursan sayısız dost görürsün(hz.mevlana)
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #23 : Eylül 19, 2009, 01:59:47 »
Valla ne yarise ne de poloya ne de fiestaya şu anki fiyatlarını vermem açıkçası, kişisel fikrim tabi. Dişimi biraz daha sıkar bir üst sınıf araba alırım.
:alkis: :alkis: :alkis: aynı fikirdeyim :alkis: :alkis: :alkis:
96 corolla 1.6 16valve GLİ a/c(beyaz güvercin)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #24 : Eylül 19, 2009, 19:39:52 »
Bencede Toyotanın değeri yıllar sonra anlaşılır.Yepyeni polo güzel duruyor tabi ama dayanıklılık konusunda Toyotayla yan yana koymam.
Fazla yakar,servisi pahalı,parçası pahalı,(toyotaya göre)fiyatı toyotadan yüksek,teknolojisi toyotadan geride(donanım demiyorum).Ben almam alanada mani olmam:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Eylül 19, 2009, 23:45:23 »
mehmet abi 2000 model bir poloya bak 2000 model bir yarise bak mükayese edilecek araçlarmı yahu

Ben Toyota'ya birşey demedim Atakan. Amcanın Yaris için çok yakar demesinden dolayı "amcan. Yarisi eski Amerikan araçları ile karıştırmış" demek istedim. Bilirsin eski Amerikan araçları öyledir, "tank gibi bir gövdesi olan benzin canavarları". Hatta ben de seninle aynı görüşteyim, "Yaris dengi araçlardan çok daha iyi". Gerçi Türkiye de yok ama 1500cc motorluları var burada, kaputun altındaki minyatür canavar, o kasayı neredeyse uçuşa geçirecek düzeyde ;)
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem