0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1- Siz ne kadar çabalasanızda AE101'lerin efsane olduğu herkesçe kabul gören birşey.2- O kasaya "şaşı" denildiğini sizden duydum. Halk ona çift farlı kasa diyor. Biraz halkın arasına karışın.3- Bu nasıl bir çelişki anlamadım.. O kilometredeki araca göre diri görünüyor diyorsunuz. Sanki araç 200.000'i devirmiş.
2- O kasaya "şaşı" denildiğini sizden duydum. Halk ona çift farlı kasa diyor. Biraz halkın arasına karışın.
3- Bu nasıl bir çelişki anlamadım.. O kilometredeki araca göre diri görünüyor diyorsunuz. Sanki araç 200.000'i devirmiş
Türkay sence ben ne alayım
kah çıkarım gökyüzüne seyrederim alemiKah inerim yeryüzüne seyreder alem benisizin orlarda çift farlımı diyorlar, hayret buralarda her kes şaşı diyor :Dya ben ne bileyim, hiç bi arabada 50 bini göremedimki
kemal bey yazınızı ayrıntılı bir şekilde okudum....çok teşekkür ederim açıklamalar için.... gerçi zaten birçoğunu biliyordum.... zaten sorarken onu sormuştum çok mu pahalı almışım diye.... o dönemde aynı model çok araç baktım... aslında bunun fiatının biraz yüksek olduğunun farkındaydım ama gerçekten çok hırpalanmamış bir araçtı bir daha böyle bir araç bulamam diye düşünerek satın aldım.... araç iki el değiştirmişti ama her iki sahibide biliniyordu ne şartlarda ne şekilde kullanıldıkları belliydi ben de daha fazla beklemek istemedim.....satma konusuna gelince zaten makul bir fiata satmayı düşünsem alacaklılar kapıda bekliyor merak etmeyin.. ama siz cazip bir teklif verirseniz o zaman tamam.... diğer konu: şu digital göstergeyi açıklar mısınız? soller digital mi? digitallerde oynama olmuyor mu?ikinci soru kurbağa gözlü olanlarda bizim şaşılar gibi vvt-i motor mu?
bizim burda da "kedi gözü" diyolar.... burjuvazi böyle bişey işte ... onca okuduk dirsek çürüttük 50000 den aşağı araba alamadık....
bizim burda da "kedi gözü" diyolar....
Evet Erhancım doğru biliyorsun bende kedi gözü bir alt kasası diye biliyorum.
bekir bey bana bu yetiyor allaha şükür allah hepinize daha iyilerini versin....
ben şimdi nasıl ifade edeceğim peki... kedi değil kurbağa değil.... aliye rona gözü mü diyeyim....