0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Adil, bazi istasyonlar 87, 91, 93 oktan benzin satiyor, bazilari 89, 92, 95 oktan benzin satiyor.18 MPG'ye kadar olan araclari getirene yeni en az 4 MPG daha fazla yakit tasarrufu getiren arac almak kosuluyla devlet 4500'er dolar odedi arac basina. Ama bu uygulama, Turkiye'deki OTV indirimi gibi kisa bir sure icindi ve bitti. Bu iki aydan az sure icinde 700bin civarinda cok benzin yakan arac piyasadan cekilmis, 700bin yakit tasarruflu yeni arac trafige cikmis.Teslim alinan cok benzin yakan bu araclarin motorlari, sanzumanlari imha ediliyor, yedek parca yoluyla tekrar kullanima girmesin diye.Adil bir program degildi bence.Sadece cok benzin yakan arac sahipleri yararlanabildi. 18MPG'den daha tasarruflu araclari olanlara haksizlik edildi. Cevre dusmani bencil vurdumduymaz insanlara (SUV, kamyonet kullananlar grubu) merkez sol Obama tarafindan kiyak gecildi.http://www.cars.gov/
Araç Toyota tundra'nın binek versiyonu gibi. iç dizayn ve ön tasarım aynı. Türkiye yollarında asıl Lexus'ları görmeyi çok istiyorum....
Ağzının tadını azda olsa bilen var ve getırıyorda Test etme imkanıda olmayan bir model nasıl begenip kullanıp almıslar acaba merak ettim açıkcası
Ankarada da var bir tane çok beğeniyorum.
Yaklaşık bir 5 ay önceydi, yağ değişimi için gittiğimde görmüştüm. Arabayı bir süre inceledikten sonra Toyotada çalışan bir arkadaş bombayı patlattı; yağı mı değiştireyim, arabayı mı?
Camry iyidir, Mehmet, ilerisi icin sen Lexus'dan sasma. Bunlar hedeften saptiran araclar. Lexus LS600h.