Bu havuz bana taaa çinden geldi, arabayı yeni aldığımda b.havuzu serviste 220 Tl olduğu için bana pahalı gelmişti, bir honda forumunda servise veryansın ederken, almanyada yaşayan, işi gereği sık sık çine giden, Türk orijinli bir mühendis, bunu çinden almış, oldukça ilginç bbir takımda paspas koymuş içine, oradayken bir ufak minibüs gibi bir şey kiralayıp hava alanına öyle götürmüş, biletini THY den istanbul aktarmalı almış, istanbulda ilginç manevralarla bunu dış hatlardan çıkarıp , iç hatlara kadar el arabasıyla götürüp kargoya vermiş, üstüne üstlük kargo parasınıda ödemiş; ... butün bunları yapan arkadaşın adını dahi bilmiyordum, nick kullanıyordu, Almanyada yaşadığı için türkçesi biraz değişikti, sataşıp duruyordum...Ne kaliteli insanlar varmış değilmi; hadi bu meret çinde ucuzdu aldı diyelim, ama bana ulaştırmak için verdiği uğraşa bakarmısın, bütün aşamaları netten banada ulaştırmıştı; işte bu yüzden bu havuz benim için çok öinemli , çok kıymetli; belkide nesli tükenmiş bir insanlık örneğinin belgesi; arabayı satınca bunu vermeyeceğim, başka marka araba alırsam havuzu evde dekor olarak kullanacağım