0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
e12 lere çok fiyat çekiyorlar sanki 0 araba.20-22 arası bence e12'lerin piyasası
gerçek piyasa neye göre belirleniyor?yani 2006 model benzinli 22,5 demişsiniz neye göre?benim aracım 2005 hb sol 2 parçasında boya var 19 eder mi?yani pazarlık falan yapsalar bide sağ arka kapıda çocukların çizdiği 3 tane 10 cm boyunda çizgi var ben aracımı 18 e satabilir miyim?
2004 1,6 sol Hb 60,000 km de boya sı kazası degişeni yok..Servis bakımlı..Döşemeleride gayet temiz..Yedek ve park anahtarı hiç kullanılmadı..Lpg de takılı brc..22,000 lirayı zor verdiler..Ama ben vermedim tabi..Sizin aracınızın 25,000 istiyosunuz inşallah gönlünüze görer satarsınız..
Merhabalar,1 ay önce 2006 Corolla HB 1.4 d4-d aldım. MMT şanzıman, 24.250TL. Almadan önce çok uzunca bir süre internette Corolla takip ettim. İnternet çok yanıltıcı olabiliyor, çok alakasız fiyatlar olabiliyor, acele etmemek gerek. Gerçi bu aracı da internetten ve sahibinden aldım. Alırken de elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım. Aracı bir kaç kez denedim, Toyota Plaza'ya götürüp kaporta ve mekanik check-up'a soktum. Toyoto'da kayıtlarını inceledim, kazasız ve sorunsuz. Genel bakım yaptırdım. Alırken yaşadığım bir problemi de bu bakımlar sırısında çözüldü. Artık yine de bişey çıkarsa kısmet demekten başka birşey kalmıyor. 1 aydır kullanıyorum ve araçtan memnunum. Daha önce hiç dizel araç kullanmamıştım. Bugüne kadar verdiğim benzin paralarına acıdım doğrusu Umarım siz de kendiniz için temiz ve uygun bir corolla bulursunuz. Dönem itibariyle pahalı olan bir zamanda almış bulundum ben aslında arabayı. Galericilere göre 1 ay sonra fiyatlar çok daha ucuz olurmuş. Çok ta inanmadım ama bir galerici benim aracı 1 ay sonra alsam 22.000TL ye alabileceğimi bile söyledi!
arkadaşım bendede vardı 2004 sol hb lovato lpg li. 22.500 e ancak satabildim.ve orjinal.. 2005 makyajlı kasa.2.si araçta boya dahi yok.yazdıklarımı iyi okursanız makul şekilde pazarlık olur yazmışım.. arkadaşım aracın düzgünse çok iyi fiyata almışsın..o fiyatlara bulursam düzgün bi araç bende alırım.hayırlı olsun.. galericilerin 22 demesi tamaen zırva.. o fiyata düzgün bir dizel 2 seneden önce kolay kolay düşmez. rahat ol arkadaşım aracın 2005 1.6 sol hb sanırım. km si çok değil araın hasarıda ağır değilse 2 boyası olan 2005 sol hb yi dediğin fiyata alırım.görüşelim
Oktay bey ben elimdeki 60,000 km deki sol donanımlı corollamı satıp 2005 makyajlı kasaya vermem açıkçası o kadar parayı..Sizin aracınızla benım aracım arasında fiıyat farkı yok..Açıkçasıda sol donanımdan inip terra donanımına binmem neresi makyajlanırsa makyajlansın..Satarsam araç değiştirirsem satarım ancak..pazarlık olabilir demişssiniz ama herhalde 2 -3 bin tl indirmeyeceksiiniz..Bide 2006 sol donanıma 18,00 lira gibi birfiyatt gerçekten gülünç kaçıyor..Benim aracım ilk elden beri ben kullanıyorum ve çoçugum bile içine binerken ayakkabılarını çıkartır bindiririm çamurlu günlerde..Bugüne kadar da araç bakımları serviste yapılmış servis kayıtarıda mevcuttur..Siz pazarlıklada olsa aracınıza 22,000 veren olsa hemen satın benim satmaya niyetim yok tüp taktırmadan önce 22,000 verdiler ben vermedim.Bide zevk meselesi makyajsız kasalar makyajlı kaslaardan sis farı ve farları daha agresif duruyor..Benim hoşumada makyajsız kasalar gidiyor..Ayrıca terra ıle solün arasındaki donanam farklarıda küçümsenmeyecek kadar cok..
Gerçekten cok merak ettim 2005 terraya 25,000 istemişsiniz oktay bey makul pazarlıklar dogrultusunda aracınızı en son kaça çekersiniz..Piyasa fiyatları okadar düşürdükü şuan 2006 corolla sol donanımını en fazla 24-25 aras bir fiyata alabilirsiniz..İnternetteki fiyatlar piyasadan 2-3 lira daha fazla..Benim arkadaşım 2005 avensis elegantı 40,000 kmde 26,000 liraya aldı.siz kendi aracınıza 25,000 isteyip okanın aracına 18,000 den görüşelim demenizi garipsedim.Sİz aracınızı 22,000 satarsanız hiç beklemeyin o fiyata gidip temiz 2004 bir sol alın yada üzerine biraz daha koyup makyajlayın aracı[/quote 2004 sol bundan önceki aracımdı.şunu söyleyeyim arasındaki donanım farkı ille de ille sol denecek kadar değil.makyajsız kasayı seviyo olabilirsiniz o sizin zevkinizdir birşey diyemem.elbettteki internetteki fiyat sondur diye tutturmuyorum.bunu daha öncede yazdım. ama aracımı 23750 ye defalarca vermedim.18 e görüşelim dediğim mevzu o kişiyle benim aramdadır.adam o fiyata satıyosa alnına silahmı dayayayım daha pahalıya sat diye.. demekki seninde dikkatini çekmiş 18 rakamı..salt eleştiri yapacaksanız yapmayınız lütfen..herkezin görüşüne saygı duyunuz. duymuyosanız muhattap almayınız
Piyasası demeyelim de, belki etmesi gereken değer daha doğru olabilir. Bu tarihlerde gerçek piyasası (NŞA'da alınıp-satıldığı fiyat); 2006 model benzinli için 22.500 TL, dizel için +1.500 TL, otomatik vites için +1.000 TL.
28 bin'e Yeni Nesil Corolla Class'lar satılıyor Sinan hocam... Hem de orijinal...
kaza yok boya yok değişen yok km 44 bin araç 2007 hb d4d siyah plus line garantısı devam ediyor araçta ekstra yazılım var ve 1200 TL değerinde RE 001 lastikler 28 den aşağı ölsem satmam aracımı hatta açılış fiyatı 29 dur. 25 lı fiyatlara papates corolla alırsınız anca