20-30-40 diye konu açmışsınız ama anlayamaım ben ne yapmaya çalışıyorsunuz?
Bugün otomobil galerilerinin önünden geçerken aklıma geldi.
20-30-40-50 bin tl bütçe ayırsam hangi aracı alırım diye. Sonra dedim neden bu konu için bir anket açmayayım.
Fiyatları firmaların web sitelerinden aldım 1-2bin tl farklar olabilir .
Katılırsanız çok sevinirim.
Jetta ya mümkünse binmem, Golf daha iyi. VW araçlarını genelde sevemedim. ( Çok ticari düşüncelere sahipler bence )
Nıssan da olmaz 1.6 o kasaya ızdırap veriyor. Araç yüksek, önden çekiş, virajlarda yeterli gelmiyor diye düşünüyorum. Olursa 2.0 4X4 falan olmalı.
Ford belki ama Corolla varken yakışmaz.
Urban bana göre değil ama çok süper araba. ( 1.6 132 ps A/T olacak ki tadından yenmez. )
Hondanın ise şekline şemaline donanımına diyecek birşeyim yok ama burnunun sivriliği, alçaklığı beni çok korkutuyor. Zaten Ncap testi yok. Bide yol sesi fazla.
Adil Civic Ncap'ten 4 yıldız almış.Bunun en büyük sebeplerinden biride 2-3 metre uzunlupunda olan ön göğüs.Uzun olması sebebi ile öndeki yolcuların bacaklarına büyük hasar vermesi
Genel bilgilendirmek ve milletin tercihlerini görmek için diyelim...Ben açmadım gerçi ama...
Adil Civic Ncap'ten 4 yıldız almış.Bunun en büyük sebeplerinden biride 2-3 metre uzunlupunda olan ön göğüs.Uzun olması sebebi ile öndeki yolcuların bacaklarına büyük hasar vermesi 
Özcan senin yazdığın HB in değerleri, ama beşinci yıldızı 2009 da aldı. Honda Cıvıc sedan ın euroncap testi yok. euroncap.com burdan bakabilirsin. 2006 da HB ile girip 4 yıldız, 2007 de HB ile tekrar girip 4 yıldız, 2009 da yine HB ile ancak üçüncü denemede 5 yıldız almıştır. Sedan ın testi yok. Bide izlersen ön darbede yan airbaglerin açılmasını hiç anlamıyor ve kabul etmiyorum.
Özcan senin yazdığın HB in değerleri, ama beşinci yıldızı 2009 da aldı. Honda Cıvıc sedan ın euroncap testi yok. euroncap.com burdan bakabilirsin. 2006 da HB ile girip 4 yıldız, 2007 de HB ile tekrar girip 4 yıldız, 2009 da yine HB ile ancak üçüncü denemede 5 yıldız almıştır. Sedan ın testi yok. Bide izlersen ön darbede yan airbaglerin açılmasını hiç anlamıyor ve kabul etmiyorum.
Bakayım hele.Aklımda SD diye kalmıştı.Ön darbede yanlarmı açılmış? İlginç
honda cıvıc olsun benim olsun
BArış bey KENYA Toyota kaynıyorken Honda'da nereden çıktı

Cok orijinal bir calisma, Biyikli Mona Lisa
Türkay okumuş, biliyor... Lemanyak dergisinin kapağı idi o Mona Rıza... Öğrenciyken ben de duvarıma astıydım... "Bunu Görüyon mu?" der Mona Rıza...
Bence alman arabaları her zaman en iyisidir. Vw diyorum.
Turbo olduğu için Golf
Yoksa Toyotayı bırakmam
Golf iyi bir seçim; özellikle GTI olursa hele bir de ABT'nin sihirli parmakaları dokunmuşsa...

Yinede Toyota'da ısrar ediyorum