0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fena olmamış, ellerinize sağlık. Güzel çalışmışsınınz. Ama arka tarafın tamamını koyarsanız bütün olarak nasıl göründüğüne bakmak lazım. O zaman daha iyi yorum yapılabilir. Birde üstteki oval sinyal ile kırmızı yuvarlakların mesafesi eşit olmamış. Oval olan sinyali biraz sağa çekersen daha şık olacak. Ellerine sağlık.
ali kardeş bu montajı kendi elinle mi yaptın? arka far eski doğanlara yapılan sıradan tarzları andırıyor gibi. ama sonuçta iyi cesaret...
Özellikle içine bayıldım sunroof mu var?
Masaallah güzel aracınız var . İçi de hos direksiyon orjinal modelindemi var yoksa sonradan değiştirilme falanmı .
güzel bi araba üstündeki emek bunun özel olduğunu gösteriyo zaten,ben direksiyona bayıldım güzel olmuş...
Bence farklı bir çalışma. Ayrıca Hasan Bey'e katılıyorum komple bir resim ve sinyali biraz daha sağa kaydırma olayı. Ondan sonra daha güzel görüneceğine eminim. Hep görmeyi hayal ettiğim stop takımına çok yakın. Hep düşünmüşümdür stoptaki tüm ışıklar ve reflektörleri birbirinden bağımsız olsa. Yani sinyaller, parklar, stop lambaları geri vites lambaları yani öyle bir dizayn olacak ki hepsi bir bütün gibi olmasına rağmen kesinlikle araları aracın kaportası renginde ayrılmış olmalı. Hatta bir aralar nette görmüştüm onun ön far kısmı bahsettiğim şekildeydi.Biraz karışık olduya neyse.kolaygelsin. üstadım bu foruma eklediğimiz resimleri tekrardan silmek için nasıl bir işlem yapmak gerekiyor. yardımcı olabilirmisiniz. teşekkürler.
kolaygelsin. üstadım bu foruma eklediğimiz resimleri tekrardan silmek için nasıl bir işlem yapmak gerekiyor. yardımcı olabilirmisiniz. teşekkürler.