Gönderen Konu: Boğazlardan nakit geçiş devam ediyor mu arkadaşlar?  (Okunma sayısı 2677 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: Boğazlardan nakit geçiş devam ediyor mu arkadaşlar?
« Yanıtla #20 : Eylül 04, 2009, 22:48:50 »
   En kıl oldugum şeyde gişelerin orada uydu şubeleri olmaması.madem böyl bir kolaylık sağlıyorsunuz bari tam olsun.Yani hizmette kusur olmasın.Geçen sene İstanbul'a girdiğimde KGS'min limiti bitmiş bilememişim.Bayram ertesi devlete ait bir yer bile açık değil.Burda devleti kötülemiyorum ama hizmet sektörü bence eksiksiz olmalı..Küçük uydu bir şube ve eleman.Her şey daha güzel ve kolay olur.
    Ogs nin güzel yani nakit gişe ile arasında ciddi zaman farkı olması.Gişeye Konset'in otobüsü ile birlikte girdik.Ben nakitten bilet aldım o da OGS'den devam etti.Otobüsü geçmeyi bırak yetişemedim.Bu arada K.Hamam gişelerinde OGS olmadığından mecburen bilet almak zorundaydım :)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 04, 2009, 22:48:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #21 : Eylül 05, 2009, 00:48:21 »
   En kıl oldugum şeyde gişelerin orada uydu şubeleri olmaması.madem böyl bir kolaylık sağlıyorsunuz bari tam olsun.Yani hizmette kusur olmasın.Geçen sene İstanbul'a girdiğimde KGS'min limiti bitmiş bilememişim.Bayram ertesi devlete ait bir yer bile açık değil.Burda devleti kötülemiyorum ama hizmet sektörü bence eksiksiz olmalı..Küçük uydu bir şube ve eleman.Her şey daha güzel ve kolay olur.
    Ogs nin güzel yani nakit gişe ile arasında ciddi zaman farkı olması.Gişeye Konset'in otobüsü ile birlikte girdik.Ben nakitten bilet aldım o da OGS'den devam etti.Otobüsü geçmeyi bırak yetişemedim.Bu arada K.Hamam gişelerinde OGS olmadığından mecburen bilet almak zorundaydım :)
her neyden bahsediyorsan sana katılıyorum dostum  :D  :D :D :alkis:
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #22 : Eylül 05, 2009, 00:49:16 »
tabiiki şaka yapıyorum özcan kardeşim  :D :lol:
toyota'sız adam