Gönderen Konu: 3500 metreden görüntüler  (Okunma sayısı 4283 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: 3500 metreden görüntüler
« Yanıtla #20 : Eylül 03, 2009, 13:00:07 »
    Mehmet bey elinize makinanıza sağlık gayet güzel ve değişik çalışma olmuş.Burada Hakkı'ya da hak veriyorum.Bende aynı düşüncedeydim :) :alkis:
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 03, 2009, 13:00:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Türkçemize sahip çıkalım....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #21 : Eylül 03, 2009, 14:44:00 »
Mehmet bey, elinize sağlık fotoğraflar güzel de mangal yakan göremedim. Demekki pek Türk yok.  :)
Türkçemiz, parmak izi gibidir. Bizimle büyür bizimle ölür. O'nu korumazsak, yıpranır, yozlaşır ve bir MİLLET yok olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Eylül 03, 2009, 14:52:57 »
    Mehmet bey elinize makinanıza sağlık gayet güzel ve değişik çalışma olmuş.Burada Hakkı'ya da hak veriyorum.Bende aynı düşüncedeydim :) :alkis:

Mehmet hocam ben Tayvan'ı düz bir ada diye biliyordum, sayende coğrafya bilgimiz de artmış oldu :) Paylaşım için teşekkürler, çok güzel yerler doğrusu.

Teşekkür ederim Özcan ve Hakkı hocam. Sadece sahil bölgeleri düz, onun dışında kalan heryer dağlık arazi. Ama resimler aldatıcı olmasın bu kadar güzel yerler pek fazla yok. Alçak yerlerde tropikal iklim görüldüğü için ormanlık arazide olsa, içersine girmek mümkün değil.
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Eylül 03, 2009, 14:54:40 »
Mehmet bey, elinize sağlık fotoğraflar güzel de mangal yakan göremedim. Demekki pek Türk yok.  :)

Teşekkür ederim. Mangal işini yapan sanırım bir tek ben olurdum, o da ramazana denk geldiği için olmadı. Ramazandan sonra inşallah :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Eylül 03, 2009, 15:02:24 »
..fotoğraflar çok güzel.paylaşım için teşekkürler...

Mehmet Abi resimler çok güzel özellikle sincaplar çok şirin gözüküyorlar. Öyle bir yerde, bir hafta huzurlu tatil yapmak isterdim.

Teşekkürler arkadaşlar :)

evet atilla sizin köy hatta ahmet can sen ben ve türkay mangal falan yapmıstık çok süper bi yer ya bir daha nezaman bulusuyoruz taiwanlı kardeşim :alkis: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Hani nerede Tayvanlı? Ben sadece burada yaşıyorum :D Buluşma ile ilgili olarak benim için problem yok, siz yola çıkarken bana haber verin yeter; siz gelene kadar ben herşeyi hazır ederim :D. Sizin yol uzun süreceği için benim fazlasıyla vaktim olacak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Eylül 07, 2009, 17:00:50 »
  Gezdiğin için tebrikler, fotoğrafları paylaştığın ve bizlerinde oraları görmesini sağladığın içinde teşekkürler Mehmet. Dünya'da görülmesi gereken o kadar çok yer var ki.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Eylül 07, 2009, 19:27:14 »
Bugun hava durumunu izlerken gordum, Taipei'de 33 derecelerde sicaklik. Epeyi sicak bir iklimi var anlasilan.
Bu ic acici fotograflari bizimle paylastigin icin tesekkurler Mehmet. :) Ha, bu arada o sincaplardan burada da bol miktarda var :D Bir iki hafta once disarida kitap okurken iki sincap birbirini kovaliyordu, daladan dala atlayarak, ne oldugunu anlayamadan onume dusuverdiler, biri kacti, oteki dondu kaldi, ben de 'hadi git artik' dedim, gitti sonra :D
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Eylül 07, 2009, 19:54:22 »
Ahmet, sincap senden bir iki fındık fıstık bekledi belki de, neden kovdun hayvancağızı :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Eylül 07, 2009, 22:45:25 »
evet atilla sizin köy hatta ahmet can sen ben ve türkay mangal falan yapmıstık çok süper bi yer ya bir daha nezaman bulusuyoruz taiwanlı kardeşim :alkis: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
abi direk kahkaha attım :D mangal da güzel olurdu hani, temiz hava falan, tavuk pirzola alırdık, kanat alırdık(hazım abi için, sever o tavuk ;) ) kuzu şiş, beyti şiş, köfte çeşitleri vs alırdık, biber(yeşil ve kırmızı) közlerdik, soğan közlerdik..aah ah...ben bu yazı çok arıcam çok
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Eylül 07, 2009, 22:50:29 »
Ahmet, sincap senden bir iki fındık fıstık bekledi belki de, neden kovdun hayvancağızı :D

:D @ Hakki

Hayvancagiz korkmustu, beni de korkuttu hic beklemedigim bir anda sessizlikte kitap okurken aniden duserek onume :) Git isine devam et dedim, korkma dedim hayvancagiza. O da dinledi ve kosusturmasina kaldigi yerden devam etti. Bir de burada findigi kim kaybetmis de sincap bulacak, Hakki :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Eylül 07, 2009, 23:26:28 »
:D @ Hakki

Hayvancagiz korkmustu, beni de korkuttu hic beklemedigim bir anda sessizlikte kitap okurken aniden duserek onume :) Git isine devam et dedim, korkma dedim hayvancagiza. O da dinledi ve kosusturmasina kaldigi yerden devam etti. Bir de burada findigi kim kaybetmis de sincap bulacak, Hakki :)
fındığııı? sincap bulur ya ;

ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Eylül 08, 2009, 11:32:48 »
Mehmet sayende fotoğraflara bakarak gezmiş görmüş kadar olduk
benden  :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Eylül 08, 2009, 18:43:05 »
  Gezdiğin için tebrikler, fotoğrafları paylaştığın ve bizlerinde oraları görmesini sağladığın içinde teşekkürler Mehmet. Dünya'da görülmesi gereken o kadar çok yer var ki.

Ben teşekkür ederim Hakan abi.

Mehmet sayende fotoğraflara bakarak gezmiş görmüş kadar olduk
benden  :alkis:

Teşekkür ederim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Eylül 08, 2009, 18:46:55 »
Bugun hava durumunu izlerken gordum, Taipei'de 33 derecelerde sicaklik. Epeyi sicak bir iklimi var anlasilan.
Bu ic acici fotograflari bizimle paylastigin icin tesekkurler Mehmet. :) Ha, bu arada o sincaplardan burada da bol miktarda var :D Bir iki hafta once disarida kitap okurken iki sincap birbirini kovaliyordu, daladan dala atlayarak, ne oldugunu anlayamadan onume dusuverdiler, biri kacti, oteki dondu kaldi, ben de 'hadi git artik' dedim, gitti sonra :D

Ahmet hocam buradakiler kovalasanda gitmiyor. Biliyorlar, onları izlemeye gelen insanların aynı zamanda onları besleyeceğini :D, akıllı hayvanlar.

Fındık konusunda da +1. Bildiğim kadarı ile Türkiye ve İspanya dışında fındık üreten pek ülke yok, diğer ülkelerin fındıklarının da hem tadı hem kalitesi çok kötü. Fındık bulursam kesinlikle bir sincapla paylaşmam :rofl:

Havayla ilgili olarakta; yazın genelde 35 derece civarında bir sıcaklık var ama asıl problem rutubetten dolayı kaynaklanıyor. Çukurovalı olmama rağmen bazen burada soluduğum hava ciğerlerime yapışıyormuş gibi hissediyorum. Bir de gece ve gündüz arasında ki sıcaklık farkı çok az, bu da çok kötü. Sadece kışları fena değil, soba, kalorifer vs... kullanmaya gerek bile olmuyor (zaetn istesenizde burada herhangi bir ısıtma sistemi yok). Ve benim bulunduğum şehir (Taichung), Taipei'den daha sıcak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Eylül 08, 2009, 18:54:06 »
Dogru, Turkiye dunyanin en buyuk findik ureticisi :)
Burada yetisiyorsa (yilda bir defa Aralik ayinda goruyorum marketlerde) da California'dadir. Burada yok ne yazik ki :(