0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet bey elinize makinanıza sağlık gayet güzel ve değişik çalışma olmuş.Burada Hakkı'ya da hak veriyorum.Bende aynı düşüncedeydim
Mehmet hocam ben Tayvan'ı düz bir ada diye biliyordum, sayende coğrafya bilgimiz de artmış oldu Paylaşım için teşekkürler, çok güzel yerler doğrusu.
Mehmet bey, elinize sağlık fotoğraflar güzel de mangal yakan göremedim. Demekki pek Türk yok.
..fotoğraflar çok güzel.paylaşım için teşekkürler...
Mehmet Abi resimler çok güzel özellikle sincaplar çok şirin gözüküyorlar. Öyle bir yerde, bir hafta huzurlu tatil yapmak isterdim.
evet atilla sizin köy hatta ahmet can sen ben ve türkay mangal falan yapmıstık çok süper bi yer ya bir daha nezaman bulusuyoruz taiwanlı kardeşim
Ahmet, sincap senden bir iki fındık fıstık bekledi belki de, neden kovdun hayvancağızı
@ Hakki Hayvancagiz korkmustu, beni de korkuttu hic beklemedigim bir anda sessizlikte kitap okurken aniden duserek onume Git isine devam et dedim, korkma dedim hayvancagiza. O da dinledi ve kosusturmasina kaldigi yerden devam etti. Bir de burada findigi kim kaybetmis de sincap bulacak, Hakki
Gezdiğin için tebrikler, fotoğrafları paylaştığın ve bizlerinde oraları görmesini sağladığın içinde teşekkürler Mehmet. Dünya'da görülmesi gereken o kadar çok yer var ki.
Mehmet sayende fotoğraflara bakarak gezmiş görmüş kadar oldukbenden
Bugun hava durumunu izlerken gordum, Taipei'de 33 derecelerde sicaklik. Epeyi sicak bir iklimi var anlasilan.Bu ic acici fotograflari bizimle paylastigin icin tesekkurler Mehmet. Ha, bu arada o sincaplardan burada da bol miktarda var Bir iki hafta once disarida kitap okurken iki sincap birbirini kovaliyordu, daladan dala atlayarak, ne oldugunu anlayamadan onume dusuverdiler, biri kacti, oteki dondu kaldi, ben de 'hadi git artik' dedim, gitti sonra