0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle eşime, bir adam tutup aynı yazının öznesini Hakkı Saygılı olarak değiştirerek onun üzerinde taşıttırmayı teklif ederdim Kabul etmezse ve eğer gerçekten pişmansam ben bizzat taşırdım herhalde
Hakkı bey yol kenarlarında var ankara da üzerinde kurbanlık koyun yazan tabela taşıyorlar aynı ona benzedi sizin ki
hakkı hocam seni pek bi kayserili gördüm
bence çok saçma bi ceza. karımı aldattım yazılı tshirtle gezen adama bütün erkekler helal diyerek bakar. bi tek evli kadınlar sinir olur. bence daha başka bişe yazmalı, böle hiç bi kadın bakmasın hepsi kaçsın fln. böle bamya resmi olur ne biliiim karısının eli sopalı bi resmi olur yoksa karımı aldattım yazan tshirt hiç caydırıcı değil
hadi cevapsız kaldım.okadar ipleri kadının eline vermem.beni kendinden soğuttun yarın davayı açıyorumderim.boynuma sarılır
evlenilecek kızlar var eğlenilecek kızlar var.seviyorsam aldatmam.hadi aldattım.yakalanmamhadi yakalandım.cevapsız kalmamhadi cevapsız kaldım.okadar ipleri kadının eline vermem.beni kendinden soğuttun yarın davayı açıyorumderim.boynuma sarılır
"Bekara karı boşamak kolaydır" atasözünün hangi durumlar için söylendiğini öğrenmiş olduk