0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yalnız ilk fotoğraftaki arabanın direksiyonu orjinal değil, o araba xl yada xli çünkü ön cam manuel...
süper ;)ya bide benim dikkatimi çeken mesela bir xei ile xe veya gli ile xl yan yana görünce xei ler ve gli ler daha heybetli duruyor yoksa bana mı öyle geliyor :rofl:yoksa benim xenonlardamı bir arıza var
Bir tiyo daha vereyim öyle ise GLİ' lerin marşpiyeler siyah renkli, gövde rengi değil ...
bak onuda bilmiyordum teşekkür ederim eyüp ben gli ve gl modellerini döşemesinden ve cam kenerlarında nikelaj cıtasından tanırım genelde bunuda öğrendim iyi oldu sağol
Hadi ya Yav bende diyorum neden benim marşpiyeller siyah renk Ek olarak, araca dışardan baktığınızda cam çıtaları nikelajlıysa GLİ'dir, içerisine bakarsanız GLi'lerde kol dayama var
arkadaşlar benim kafam iyice karıştı xe de direksiyon 3 kollu ön camlar otomatik dediniz xl de 4 camda manuel direksiyon 2 kollu dediniz ama bizim aldığımız arabada direksiyon 2 kollu fakat ön camlar otomatik??
alperen benim arka kapılarda kol dayama yok geçen gün bi müsterinin gli sinde gördüm hemen sordum modelini 93 dedi japon senin gli special sende kol dayama varmı arka kapılarda
arabanızın içi böylemi??
teşekkürler arkdaşlar
Teşekkür falsını bırakta hemen ruhsata koş Evrim.Bak merak ettim doğrusu
koşcak bi ruhsat olsa koşayım abicim araç burda değil ruhsatta değil