0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
200 ü geçmez
Geçen sene ön arka 60 tl ye boyattım.Kabarmaması için önce plastik astar atılıyor.
Arkadaşlar burda parça başına 100 lira diyordu boyacı (metalik boya) hem de bizim broadway in ön kaput ve sol çamutluğu boyatmıştık. Tek kelimeyle rezalet boyamıştı.
toyota yetkili serviste sürtme çiziğinden dolayı tamponu kaskodan 490 ytl ye boyatmıştım geçen sene(kırık çıkık yok,zımpara 2 cm lik yere macun boya),dışarda da geçen hafta arka tampon ve marşpiyellerimi 250 ye boyattım,bahsettiğiniz rakamlarla istanbul arasında resmen uçurum var
aynen öyle geçende arka tamponu kırdım yenisini boyasız alıp komple boyatayım dedim 180 dediler sadece arka tampon için kırık tamponla gezmeye karar verdim şimdilik
Erdinç bey tampon tamircileri var.Bİr gününüzü ayırıp tamponunuzu yaptırabilirsiniz.Yenisine gerek varmı ki ?
Üst tampon kulakları tam olarak nerede oluyor erdinç bey...?
paçalığın(arka çamurluk) olduğu kısımda gövdeye oturan bilya gibi parçanın takılı olduğu kısımresimdeki yuvarlak içinde üstte bulunan küçük çıkıntı
OK anlaşılmıştır.Tamiri iyi olacak yer değil... Mesut arabanı neden Beyaz'a boyamak istiyorsunModifiyeli şirket arabası gibi dursun diyemi İstanbul'da fiyatlar iyi uçukmuş yahu