200 ü geçmez
150-200 arası benim içinde makul bir fiyat açıkçası , eğer bu fiyatlarda olursa hemen boyatıcam.
Geçen sene ön arka 60 tl ye boyattım.Kabarmaması için önce plastik astar atılıyor.
Antalyada iyi bir usta 150-200 ytl den aşağı parça boyamıyor, bence çok iyi fiyat hatta boya, vernik, pasta cila parası bile değil
Arkadaşlar burda parça başına 100 lira diyordu boyacı (metalik boya) hem de bizim broadway in ön kaput ve sol çamutluğu boyatmıştık. Tek kelimeyle rezalet boyamıştı.
Arkadaşlar burda parça başına 100 lira diyordu boyacı (metalik boya) hem de bizim broadway in ön kaput ve sol çamutluğu boyatmıştık. Tek kelimeyle rezalet boyamıştı.
tanıdık bildik bir boyacı bulmak lazım demekki. ya da tavsiye üzerine gidilmeli.
teşekkür ederim özcan abi verdiğin bilgiler için.
toyota yetkili serviste sürtme çiziğinden dolayı tamponu kaskodan 490 ytl ye boyatmıştım geçen sene(kırık çıkık yok,zımpara 2 cm lik yere macun boya),dışarda da geçen hafta arka tampon ve marşpiyellerimi 250 ye boyattım,bahsettiğiniz rakamlarla istanbul arasında resmen uçurum var
aynen öyle geçende arka tamponu kırdım yenisini boyasız alıp komple boyatayım dedim 180 dediler sadece arka tampon için kırık tamponla gezmeye karar verdim şimdilik
aynen öyle geçende arka tamponu kırdım yenisini boyasız alıp komple boyatayım dedim 180 dediler sadece arka tampon için kırık tamponla gezmeye karar verdim şimdilik
Erdinç bey tampon tamircileri var.Bİr gününüzü ayırıp tamponunuzu yaptırabilirsiniz.Yenisine gerek varmı ki ?
Erdinç bey tampon tamircileri var.Bİr gününüzü ayırıp tamponunuzu yaptırabilirsiniz.Yenisine gerek varmı ki ?
zze112 üst tampon kulakları kırıldı tamir ettirsem gene aynısı olcak yenisi altı üstü 55TL ama boyatmak zor
Üst tampon kulakları tam olarak nerede oluyor erdinç bey...?
toyota yetkili serviste sürtme çiziğinden dolayı tamponu kaskodan 490 ytl ye boyatmıştım geçen sene(kırık çıkık yok,zımpara 2 cm lik yere macun boya),dışarda da geçen hafta arka tampon ve marşpiyellerimi 250 ye boyattım,bahsettiğiniz rakamlarla istanbul arasında resmen uçurum var
Bende ön tamponu yaptırtımmya Onurum onu bile tekl başına 200 TL ye boyadılar

ama bir hafta boyacıda kaldı tampon tam 6 kat boya atıldı

hakikaten boyatma için denizliye gidicem bende

varmı sağlam bi usta ben arabayı beyaza boyatmak istiyorum süt beyazına

cidden
paçalığın(arka çamurluk) olduğu kısımda gövdeye oturan bilya gibi parçanın takılı olduğu kısım
resimdeki yuvarlak içinde üstte bulunan küçük çıkıntı
OK anlaşılmıştır.Tamiri iyi olacak yer değil...
Mesut arabanı neden Beyaz'a boyamak istiyorsunModifiyeli şirket arabası gibi dursun diyemi

İstanbul'da fiyatlar iyi uçukmuş yahu
İyide ikisi aynı araba değil ki?Biri Alman diğeri İzlanda plakalı..

Gerçi buradan ne yazsak ta boş.Canlı canlı görmek gerek.Buradan bakınca dediğim gibi "modifiyeli şirket arabası" gibi duruyor...Ama sonuca gelecek olursak eğer Beyaz Corolla'da ortalığı yakıyor yani

Arkada duran 5 serisi BMW'de öyle...
beyaz en güzeli yıkamayınca çok sırıtmıyo
abi bu arabaya bitiyorum yaa ben rüyalarıma giriyor resmen,ama biz resmen kazık yiyormuşuz en dandik usta parça başına 100 den aşşağı çalışmıyor ama mantıklı bir hesap yapıldıgında 60 ytl ye 2 tampon hayrına yapılmış bir iş gibi duruyor,2 tampon en az 200 gram boya yer standox marka boyanın 200 gramı 26 ytl,bunun astarı verniği bandı elektiriği suyu eee işçilik nerde?

? benim kafam iyicie karıştı
adana-120 tl. .ön arka boya . .
Çok iyi bir ustadan,çok kaliteli bir işçilik fiyatı aldım.Tampon ister siyah XL,ister boyalı GL tamponu olsun 300 TL fiyat verdiler.Dökülmeme,kabarmama garantili.Yani orjinali gibi...Bu usta bu fiyatı verdiyse doğrudur derim

Mesut fotoğraflara baktımda,adam yememiş içmemiş paso plaka değiştirmiş...Ama son derece çekici ve alımlı olmuş....