0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar,eski astra ile yenisini,eski bora yla yenisini kıyaslayın,birde corolla nın yenisine bakın,valla ben pek beğenmedim şu an bendeki 2005 corolla sedan yeni kasaya göre hala güzel duruyor...Astra daki gibi güzel ve cesur bir tasarım beklerdim...[/quote]corollanın eskısını ıle yenısını karsılastırdıgın zaman her zaman yenısı eskısıne gore bıraz daha ıyıdır zaten bu ortada hem motorula hemde donanımı ıle sen yenısın neresını begenmedın onu acıklasan daha ıyı olur bızde 2006 corolla dızel kullanıyoruz yenısıne gıttık baktık ve herseyı ıle yenısı daha kalıtelıı....
vay anasını güzel olmuş demek arabayı 6 7 aydır satıyorlar sende güzel olduğuna kanaat ettin demek şu acayip harflerinle[/quote]
Arka far grubunu değiştirseler alınır aslında, tek beğenmediğim noktası şu anda bu arabanın ...[/quote]bende ilk çıktığında arka far grubuna pek ısınamamıştım ama arabayı alınca benimsedim sanırım bence bu kadar geniş bir aracı neden honda city gibi dar göstermeye çalışmışlar onu anlamıyorum..arabanın ortası kaslı duruyor aşağıya indikçe daralıyor..hele tamponlar en aşağıda çok dar..bir de kedi gözü yerine arka sis farları olsaymış daha iyi olurmuş sankim