ben bridgestone b330 evo kullanıyom takalı 5000km oldu arabanın yola tutunması fren mesafesi falan baya deişti çok kalite bi lastik benim düşüncem araban kötü olsada lastiğin ii olsun sonuçta canımızdan kıymetli değil hiç bişey
Arabayı yeni aldım. Lassa Attracta vardı üzerinde.. Tutuşu iyi ama yeni daha.. Dayanıklılığı nasıldır bilmiyorum.
arkadaşlar toyota corolla kullanıcıları özellikle arabanın sıfırını alırken üzerindeki dunlop lastikler çok kalite bir lastik bizzat üretimini ben kendim yapıyorum. güvenle alabilirsiniz.birde tavsiyem good year eagle nct5 lastikleri kesinlikle süper önemle tavsiye edebilirim.15 jant ve altlı araçlarda araçlardada yine goodyear duragrip dunlop sp serisi lastikleri tavsiye ediyorum. birde bir lastik var kullananlardan duydum 15 jant üzerindeki araçlarad kullanııyor good year hydra grip lastikleri varksinlikle yol tutuş mükemmel bilginize . unu reklam olarak algılamayın . ben bunu üreten goodyear firmasının bir elemanıyım.bizzat ben,m araçlarımda herzaman goodyearlastikleri ni kullanıyorum....kalite güven memnuniyet demek goodyear demektir.ben öneriyorum......
bugün yalıtım amaçlı bi aksesuarcıya gittim. Adamın söylediği şu. bu arabaya yalıtıma gerek yok . bu arabanın ses notu 10 üzerinden 8 dedi. Passat sessizliği var arabada dedi.
Kullandığım lastik fast response . Sesin olmaması tamamen bu lastikten sebep gibi geliyor bana.
Pirelli P2500 dört mevsim
Arkadaşlar lastik ömrünü uzattığı söylenen ürünler var. (tire conditioner) Krem gibi, kurumayı ve çatlamayı önlüyor ve UV ışınlardan koruyorlar. Kullananınız var mı? İşe yarıyorlar mı sizce?
mıchelin mevsimlik energylerle 4 senedir yaz kış sadece bu kış hariç devam
bridgestone türkiyede tercih edilen bir marka gibi olsada hiç türkiye yollarına uygun değil
toyotanın fabrika çıkışlı lastiği bridgestone ama o lastik japonyanın yolları için en uygun lastik
türkiyenin yollarında virajlara bridgestonla gir dışardan izle lastik oraya buraya yamuluyo
alman arabaları içinde fabrika çıkışı continental ama continental almanyanın yolları için en uygun lastik türkiye için değil..!
toyotalar için söylüyorum türkiye yolları için en uygun lastik yokohama...! umarım tavsiyelerimi dinlersiniz
Şu anda Bridgestone B390 mıydı neydi, orjinal lastiklerini kullanıyorum. Omurlerini biraz daha tükettikten sonra jant değişimi ile beraber Michellin ya da Nokian almayı düşünüyorum.
İnce yanaklı lastiklerde en dayanıklısı hakkında fikri olan var mı? 205 / 50 / 16 düşünüyorum.
fiyat/verim orantısına göre kumho derim
bridstone b250 var yeni almış arabayı aldığım adam.
turanza er300 ler var üstünde herhangi bir sorunu yok
Bridgestone B330 Evo...
4 Mevsim 1o Numara Lastik...
16 mayıs2009 itibari ile 195/60/R15 ER300Turanza 88V.Lastik değişir değişmez anında hissettirdi kendini.
bridgestone türkiyede tercih edilen bir marka gibi olsada hiç türkiye yollarına uygun değil
toyotanın fabrika çıkışlı lastiği bridgestone ama o lastik japonyanın yolları için en uygun lastik
türkiyenin yollarında virajlara bridgestonla gir dışardan izle lastik oraya buraya yamuluyo
alman arabaları içinde fabrika çıkışı continental ama continental almanyanın yolları için en uygun lastik türkiye için değil..!
toyotalar için söylüyorum türkiye yolları için en uygun lastik yokohama...! umarım tavsiyelerimi dinlersiniz
Bence bu durum tam tersi... Asıl Türkiye şartlarında en uygun lastik Bridgestone'dir. Zaten dikkat ederseniz Toyota'nın Japonya'daki fabrikasından çıkan araçlarda Michelin ve Yokohama kullanılmıştır.
Türkiye'de üretilen bütün araçlarda fabrika çıkışı Bridgestone lastik kullanılmıştır.
Sertlik, yol tutuşu, dayanıklılık gibi bir çok fonksiyonu itibariyle en makbül lastik Bridgestone'dir ülkemizde... En iyisi değil, en uygunu...
brigestone turanza er300 tavsiye edebileceğim lastik
Lastikler her araçta neden farklı acaba?Bugün aracımı servise götürdüm ilk bin bakımı için içerde duran sıfır araçlara baktım her birinde farklı lastik markası var.Bu lastikler neye dayanarak değişik kullanılıyor acaba neden hepsi farklı...

!
üretim yerleri ve üretilen fabrikalarla alakalı diye hatırlıyorum..mesela son gelen 2009 model güney afrika üretimlerinde michelin primacy hp var diye biliyorum
Bilen varmı?
O gün, lastiği kim ucuza veriyorsa ondan alıyorlar sanırım