Evet Özcan'a katılıyorum. Resim değil, Fotoğraf.
Resim; duygu düşünce ve gözlemlerimizi, bazı araç gereçler yardımıyla ( sert uçlı cisimler, kalemler, fırçalar vs) bir yüzey üzerine ( duver, tahta, kağıt vs) aktarımı sonucunda ortaya çıkan esere denir.
Emre biliyorum hatta bu gün özelden mesaj atacaktım özür dilemek için. Haftasonu gelebilirim dedim. Haftasonu geldim. Cumartesi akşam teyze oğlu evlendi, düğünüe gittik. Pazar Rize'ye döndük saat 1 de de Rize'de hanımın dayı oğlu evlendi oraya gittik. Sonra pazartesi döndüm. Büyük oğlum hasta oldu onla uğraştık, ondan sonra küçüğü hasta oldu geceleri acillerde geçirdik. O yüzden iznimdende bi şey anlayamadım. Ama sana dedim atla gel Rize'ye 1 saatlik yoldu, gelmedin. Kısmet değilmiş görüşemedik. Kusura bakma kardeşim. Genel buluşmada inşallah artık.
Özcan makineni al deyince bu kadar inceleyeciğini tahmin etmemiştim. Teşekkürler güzel yorumların için.
Biraz geç oldu ama, hoşgeldin İsmail abi.Ayrıca geçmiş olsun, önemli bişey değildir inşallah
Yok yaz üşütmeleri işde. Sağol kardeşim.
Oooo Zekai bey foruma girdi. Kurban kesmek lazım

Sonra bizi davet eden ama bi türlü müsait olmayan Ceyhun kardeşimiz de o kurbandan kavurma yaptırır da yeriz

Teşekkürler, hemşehrim hoş bulduk.
Müdürüm dedi açıklayayım siz sormadan. Dün itibariyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rize Valiliğinin onayları ile Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar ve Spor Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atandım. Pazartesiden itibaren yeni görevime başlayacağım. Okul yeni kurulan bi okul. Yetenek sınavlarıyla öğrenci alınıyo. Orda işler yoğun hatlar yavaş olacağından artık forumdan bir parça kopmuş olacağım. Burdaki kadar rahat girebileceğimi sanmıyorum. Yorucu bir iş bizi bekliyor. Bakalım hayırlısı... Okulumun sitesi:
http://rizeguzelsanatlar.meb.k12.tr bi ufak emekle hızlıca yaptım. İlerde daha güzel bi site ile karşınıza çıkarım.
Evet Özcan'a katılıyorum. Resim değil, Fotoğraf.
Resim; duygu düşünce ve gözlemlerimizi, bazı araç gereçler yardımıyla ( sert uçlı cisimler, kalemler, fırçalar vs) bir yüzey üzerine ( duver, tahta, kağıt vs) aktarımı sonucunda ortaya çıkan esere denir.
Emre biliyorum hatta bu gün özelden mesaj atacaktım özür dilemek için. Haftasonu gelebilirim dedim. Haftasonu geldim. Cumartesi akşam teyze oğlu evlendi, düğünüe gittik. Pazar Rize'ye döndük saat 1 de de Rize'de hanımın dayı oğlu evlendi oraya gittik. Sonra pazartesi döndüm. Büyük oğlum hasta oldu onla uğraştık, ondan sonra küçüğü hasta oldu geceleri acillerde geçirdik. O yüzden iznimdende bi şey anlayamadım. Ama sana dedim atla gel Rize'ye 1 saatlik yoldu, gelmedin. Kısmet değilmiş görüşemedik. Kusura bakma kardeşim. Genel buluşmada inşallah artık.
Özcan makineni al deyince bu kadar inceleyeciğini tahmin etmemiştim. Teşekkürler güzel yorumların için.
Yok abi estagfrullah ne özürü.Seni aradığımda meşgul olduğunu söylemiştin zaten.Trabzondan çıktıktan sonra fındığa başladık.Sonra bende rahatsızlandım.Tansiyonum çok dengesizleşti 17 ye 6 tansiyonla dolaştım bi süre.Gece uykusuzluk aniden ateş yarım saat sonrası üşüme böbrek kısmında ağrılar falan.Yani bu tatilde sadece bi kere Trabzon merkeze gittim bir de fındığı topladık.Başka hiç bişey yapamadım.
Senin için de kesin yoğunluğu vardır diye tekrar rahatsız etmek istemedim.Kısmet değilmiş artık.En kısa zamanda görüşeceğimizi umuyorum.Yeter ki problem çıkmasın sağlık sıhhat yerinde olsun varsın 5 sene sonra olsun.
Hoşgeldin Hocam, özlettin kendini
Yeni görevinde hayırlı olsun. Başarılar dilerim.
İsmail yeni görevin hayırlı olsun (abi müzisyen lazım mı okula

)
Teşekkürler arkadaşlar. Emre Allah'tan bakanlığı yazmamaışsın :=) Bi o kalmıştı
Müdürüm Müzik öğretmeni Özcan. Lazım olursa haber veririz.
Müdürüm Müzik öğretmeni Özcan. Lazım olursa haber veririz.
Abi işler kesat zaten.Piyasa ölü.Telefonunu bekliyorum.
Oooo Zekai bey foruma girdi. Kurban kesmek lazım
Sonra bizi davet eden ama bi türlü müsait olmayan Ceyhun kardeşimiz de o kurbandan kavurma yaptırır da yeriz
Teşekkürler, hemşehrim hoş bulduk.
Müdürüm dedi açıklayayım siz sormadan. Dün itibariyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rize Valiliğinin onayları ile Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar ve Spor Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atandım. Pazartesiden itibaren yeni görevime başlayacağım. Okul yeni kurulan bi okul. Yetenek sınavlarıyla öğrenci alınıyo. Orda işler yoğun hatlar yavaş olacağından artık forumdan bir parça kopmuş olacağım. Burdaki kadar rahat girebileceğimi sanmıyorum. Yorucu bir iş bizi bekliyor. Bakalım hayırlısı... Okulumun sitesi: http://rizeguzelsanatlar.meb.k12.tr bi ufak emekle hızlıca yaptım. İlerde daha güzel bi site ile karşınıza çıkarım.
ismail bey yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun.
gönül verenler için çok tatlı bir görev ...
şimdiden başarılarınızı duyar gibiyim...
hoş geldiniz
yeni göreviniz hayırlı olsun
Sağolun teşekkürler. Umarım hayırlı olur...
ismail abi hayırlı olsun. eh artık bunu kutlarız.
Hoşgeldin İsmail Abi, hayırlı olsun. Fotoğraflar çok güzel özellikle orman manzarasını ve ördekleri çok sevdim.