0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet Özcan'a katılıyorum. Resim değil, Fotoğraf. Resim; duygu düşünce ve gözlemlerimizi, bazı araç gereçler yardımıyla ( sert uçlı cisimler, kalemler, fırçalar vs) bir yüzey üzerine ( duver, tahta, kağıt vs) aktarımı sonucunda ortaya çıkan esere denir. Emre biliyorum hatta bu gün özelden mesaj atacaktım özür dilemek için. Haftasonu gelebilirim dedim. Haftasonu geldim. Cumartesi akşam teyze oğlu evlendi, düğünüe gittik. Pazar Rize'ye döndük saat 1 de de Rize'de hanımın dayı oğlu evlendi oraya gittik. Sonra pazartesi döndüm. Büyük oğlum hasta oldu onla uğraştık, ondan sonra küçüğü hasta oldu geceleri acillerde geçirdik. O yüzden iznimdende bi şey anlayamadım. Ama sana dedim atla gel Rize'ye 1 saatlik yoldu, gelmedin. Kısmet değilmiş görüşemedik. Kusura bakma kardeşim. Genel buluşmada inşallah artık. Özcan makineni al deyince bu kadar inceleyeciğini tahmin etmemiştim. Teşekkürler güzel yorumların için.
Müdürüm dedi açıklayayım siz sormadan. Dün itibariyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rize Valiliğinin onayları ile Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar ve Spor Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atandım. Pazartesiden itibaren yeni görevime başlayacağım. Okul yeni kurulan bi okul. Yetenek sınavlarıyla öğrenci alınıyo. Orda işler yoğun hatlar yavaş olacağından artık forumdan bir parça kopmuş olacağım. Burdaki kadar rahat girebileceğimi sanmıyorum. Yorucu bir iş bizi bekliyor. Bakalım hayırlısı... Okulumun sitesi: http://rizeguzelsanatlar.meb.k12.tr bi ufak emekle hızlıca yaptım. İlerde daha güzel bi site ile karşınıza çıkarım.
Müdürüm Müzik öğretmeni Özcan. Lazım olursa haber veririz.
Oooo Zekai bey foruma girdi. Kurban kesmek lazım Sonra bizi davet eden ama bi türlü müsait olmayan Ceyhun kardeşimiz de o kurbandan kavurma yaptırır da yeriz Teşekkürler, hemşehrim hoş bulduk. Müdürüm dedi açıklayayım siz sormadan. Dün itibariyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rize Valiliğinin onayları ile Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar ve Spor Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atandım. Pazartesiden itibaren yeni görevime başlayacağım. Okul yeni kurulan bi okul. Yetenek sınavlarıyla öğrenci alınıyo. Orda işler yoğun hatlar yavaş olacağından artık forumdan bir parça kopmuş olacağım. Burdaki kadar rahat girebileceğimi sanmıyorum. Yorucu bir iş bizi bekliyor. Bakalım hayırlısı... Okulumun sitesi: http://rizeguzelsanatlar.meb.k12.tr bi ufak emekle hızlıca yaptım. İlerde daha güzel bi site ile karşınıza çıkarım.