0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün gece izledim o çocukları
onlara dense dense o.... çocukları denir...not: o. çocukları adında film olduğunuda hatırlatırım. ayıp mayıp demeyin yani....
Abi kaptırdın gidiyorsun maşallah, boşver değmez insan bile olamayan o yaratıklar için küfretmeye...
ben o trafikte olmak isterdim, o saxoyu takip ederdim ben, klavye delikanlısı da değilim ben, melek bilir gerçekten takip ederim böyle tipleri..bu tarz bir kazaya sebep olup kaçan görsem o çocuğu yakalarım arabama acımam ona kaza yaptırırım sonra da indirip döverim..hiç de acımam, temiz dayaktan sonra önce civic sahibine veririm sonra polise...
bugün saxo cu arkadaşın başına gelen yarın birgün senınde benımde başıma gelebilir. bizim başımıza gelse hatta yaralanma yada allah korusun can kaybı olsa ozaman neyapacağız.susacakmıyız?...
Beyler, madem küfür etmek istiyorsunuz edin. Ama burda icinizden edin. Evinizde, arabanizda dediginiz bizi ilgilendirmez.Buraya öyle laflari yazmanin ne size, ne bize ne de foruma faydasi var. Buraya yazilanlar uzun süre kaliyor, genclere veya cocuk yastaki insanlara nasil iyi örnek olacagiz ondan sonra?
küfür bölümü açın iyisimi... (en çok ben uğruyormuşum.. )
Erkeklerin ettiği küfürlerin on gömlek üstününü o kızlar etti... Tabii FB'ye... Bütün maç şiştim yani... Hele o yan hakemin bu kızlardan çektiği... Ben ömrüm boyunca böylesi küfür eden bir bayan topluluğu daha görür müyüm bilmiyorum?