Gönderen Konu: Makas Atarken Kaza Yaptı - Video  (Okunma sayısı 7224 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: Makas Atarken Kaza Yaptı - Video
« Yanıtla #20 : Ağustos 18, 2009, 13:19:13 »
   İlhan bey çok ayıp çoooookkk.Yakışmıyor size.Lütfen mesajınızda düzeltme yaparmısınız.Ne size nede forumumuza yakışmıyor...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 18, 2009, 13:19:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #21 : Ağustos 18, 2009, 22:10:48 »
Dün gece izledim o çocukları :D  
onlara dense dense o.... çocukları denir...
not: o. çocukları adında film olduğunuda hatırlatırım. ayıp mayıp demeyin yani....
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 18, 2009, 22:15:45 »
onlara dense dense o.... çocukları denir...
not: o. çocukları adında film olduğunuda hatırlatırım. ayıp mayıp demeyin yani....

:-[ :-[ :-[ Abi kaptırdın gidiyorsun maşallah, boşver değmez insan bile olamayan o yaratıklar için küfretmeye...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #23 : Ağustos 18, 2009, 22:25:27 »

:-[ :-[ :-[ Abi kaptırdın gidiyorsun maşallah, boşver değmez insan bile olamayan o yaratıklar için küfretmeye...
bugün saxo cu arkadaşın başına gelen yarın birgün senınde benımde başıma gelebilir. bizim başımıza gelse hatta yaralanma yada allah korusun can kaybı olsa ozaman neyapacağız.susacakmıyız?...
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 18, 2009, 23:13:33 »
ben o trafikte olmak isterdim, o saxoyu takip ederdim ben, klavye delikanlısı da değilim ben, melek bilir gerçekten takip ederim böyle tipleri..bu tarz bir kazaya sebep olup kaçan görsem o çocuğu yakalarım arabama acımam ona kaza yaptırırım sonra da indirip döverim..hiç de acımam, temiz dayaktan sonra önce civic sahibine veririm sonra polise...
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ağustos 18, 2009, 23:26:33 »
ben o trafikte olmak isterdim, o saxoyu takip ederdim ben, klavye delikanlısı da değilim ben, melek bilir gerçekten takip ederim böyle tipleri..bu tarz bir kazaya sebep olup kaçan görsem o çocuğu yakalarım arabama acımam ona kaza yaptırırım sonra da indirip döverim..hiç de acımam, temiz dayaktan sonra önce civic sahibine veririm sonra polise...

En doğru olanı.. Sağlam bir dayak istiyorlar
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • sen dost olursan sayısız dost görürsün(hz.mevlana)
« Yanıtla #26 : Ağustos 18, 2009, 23:27:55 »
bir kanun çıkartmalı böylelerini cinayete teşebbüsden yargılamalı en az 2 yıldan başlamalı yazık ya honda cıvıc in yerinde hepimiz olabilirdik. aslında böylelerini görünce hemen polise haber vermeli... >:( >:(
96 corolla 1.6 16valve GLİ a/c(beyaz güvercin)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ağustos 19, 2009, 09:17:35 »
o kişiye veya kişilere söylenecek çok şey var ama yeri burası değil... kimseyi allah öyleleriyle karşılaştırmasın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ağustos 19, 2009, 10:06:58 »
bugün saxo cu arkadaşın başına gelen yarın birgün senınde benımde başıma gelebilir. bizim başımıza gelse hatta yaralanma yada allah korusun can kaybı olsa ozaman neyapacağız.susacakmıyız?...

Hocam susmak çözüm değil tabiki ama küfür etmekte çözüm değil.

Açıkcası bunu bende yapmak isterim fakat öyle araba kullanma şansım yok ama Polis'e haber vermek için becerebildiğim kadar takip ederim.

Bir arkadaşın başına gelmiş bir kaza olayında hatalı sollama yapan TIR şoförü kazaya sebep olmuş, arkadaşın kullandığı araba şarampole yuvarlanıp takla atmış. Hafif yaralı olarak çıkmışlar çok şükür. TIR şoförü durmamış ama arkadan gelen kamyonun şoförü TIR'ın plakasını jandarmaya bildirmiş ve adamı ilk çevirmede göz altına almışlar. Arkadaş davacı olup süründürücem diyordu. Burada yapılacak en iyi şeyi Kamyon şoförü yapmış, bu nedenle bende bu adamları takip edip Polis'e bildirmenin insanlık görevi olduğunu düşünüyorum.

Şiddete karşıyım ama bunları eli kolu bağlı bana verirlerse bunlara zopanın kralını atarım.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Ağustos 19, 2009, 10:23:28 »
  Ali'nin de dediği gibi şiddet çözüm değil.Ülkemiz hukuk kuralları ile yöneitliyor.Kanunlar ne kadar doğru ne kadar yanlış illaki tartışılır.Ali arkadaşımızın da belirttiği gibi ben bu öneriyi alkollü araç kullananlar için düşünüyorum.Meclisten bir tane babayiğit vekil çıksada alkollü halde ölümlü kazaya sebebiyet verenlerin bilerek ve tedbirsizlik ile kasten adam öldürme suçundan yargılanmaları için kanun tasarısı sunsa...Ama nerdeee.Diğer bir yandan siz bu sürücüyü yakalayıp güzelce pataklayacaksınız da bu dengesizin ve ailesinin de eli armut toplamıyordur.Yani iade-i patak durumu :) Babam gibi bir babası,abim gibi bir abisi var ise o ayrı tabii ki.Madem böyle bir halt ettin,insanlara zarar verdin,iyi olmuş der patak olayına onlarda devam eder.Ama böyle aile sayısıda etrafımızda az olduğu için daha vahim sonuçlarda ortaya çıkabilir.En güzeli o dengesiz vatandaş çaktırmadan usulünce takip edip,155'i de arayıp gittiği yön hakkında sürekli bilgi verilmeli.Suya sabuna dokunmadan işi çözümlemek en güzeli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #30 : Ağustos 19, 2009, 14:37:27 »
Dostlar ne derseniz deyin ne yaparsanız yapın , küfür etmek gene en güzeli..Maalesef ki ülkemizde bu anlattığınız bir çok yöntem (pataklama, 155 de dahil) sonuçsuz yada sizin zararınıza sonuçlanıyor.
Kaçınız İstanbul da bilmem ama ben İstanbul da bu ve bunun gibilerle çok kere karşılaşıyorum. Trafik polisinin gözünün içine bakarak bu haraketleri yapıyorlar.
Bu iş apo yu asamayan, hırsızı 2 aydan fazla yatıramayan, meclisinde bile 2 koyunu güdemeyecek kapasitede  deyusların yiyip içtiği zavallı ve sahipsiz devletimin acziyetleridir. Bu çocuklar da işte bu sahipsizliğin içinde kendilerini arayan zavallılardır.
Bence küfür edip geçin, başınızı belaya sokmayın...
Takip işi ise çok zor adamın arabası zaten belli. Adam takeoff hızına ulaşmış.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ağustos 19, 2009, 15:22:57 »
Beyler, madem küfür etmek istiyorsunuz edin. Ama burda icinizden edin. Evinizde, arabanizda dediginiz bizi ilgilendirmez.
Buraya öyle laflari yazmanin ne size, ne bize ne de foruma faydasi var. Buraya yazilanlar uzun süre kaliyor, genclere veya cocuk yastaki insanlara nasil iyi örnek olacagiz ondan sonra?
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Ağustos 19, 2009, 19:46:07 »
Beyler, madem küfür etmek istiyorsunuz edin. Ama burda icinizden edin. Evinizde, arabanizda dediginiz bizi ilgilendirmez.
Buraya öyle laflari yazmanin ne size, ne bize ne de foruma faydasi var. Buraya yazilanlar uzun süre kaliyor, genclere veya cocuk yastaki insanlara nasil iyi örnek olacagiz ondan sonra?
+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ağustos 20, 2009, 12:59:03 »
küfür bölümü açın iyisimi... :)

(en çok ben uğruyormuşum.. :D )
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #34 : Ağustos 20, 2009, 13:15:11 »
küfür bölümü açın iyisimi... :)

(en çok ben uğruyormuşum.. :D )
:alkis:  :alkis:  :o eeee zamane kızları erkeklerden beter küfür ediyorlar :D :D
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Ağustos 22, 2009, 02:53:13 »
2001 yılı kasım sonuydu herhalde bir Göztepe-Fenerbahçe maçına gitmiştim... Kapalı tribün bileti aldık ama FBlilere pahalıya sattıklarından gittik Göz-gözlerin arasına... Tam arkamda bir gözgözlü fanatik grup... Yarısı kız yarısı erkek yaklaşık 20 kişiler... Erkeklerin ettiği küfürlerin on gömlek üstününü o kızlar etti... Tabii FB'ye... Bütün maç şiştim yani... Hele o yan hakemin bu kızlardan çektiği... :) :) Ben ömrüm boyunca böylesi küfür eden bir bayan topluluğu daha görür müyüm bilmiyorum?

Asıl konuya gelelim, bu şekilde araba kullananları eline geçirdiğinde bir temiz eğiteceksin... Eğitim şart...
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Ağustos 22, 2009, 23:18:15 »
Erkeklerin ettiği küfürlerin on gömlek üstününü o kızlar etti... Tabii FB'ye... Bütün maç şiştim yani... Hele o yan hakemin bu kızlardan çektiği... :) :) Ben ömrüm boyunca böylesi küfür eden bir bayan topluluğu daha görür müyüm bilmiyorum?
   Tövbe tövbe ya... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 Auris 1.6 Elegant - 5 İleri Mekanik
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '07
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ağustos 23, 2009, 03:13:09 »
Adamcağız kimbilir o güzelim Civic'ini ne zorluklarla almıştır, ordan iki serserinin teki eğlence için geliyor boşu boşuna kaza yaptırıyor ki korkudan direkt kaçıyor şerefsizler..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Eylül 09, 2009, 13:10:27 »
aniden sağa geçti kaydı toparlıyım diyim direksiyonu tersine bükünce gitti civic :D .Ama bu trafikte böyle gitmeyi marifet sanıyorlar aptalllıktan başka birşey değil bence  >:(
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Eylül 23, 2009, 19:57:29 »
civic vts'yi yakalayamaz ^^
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota