0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bekir öncelikle geçmiş olsun. Sorununun çözüldüğüne sevindim.İkinci ve yeri değil ama, bundan yaklaşık 20-25 gün önce öğle vakitlerinde İstanbul otobanında aynı senin aracından gördüm 05 plakalı. Araç tamamen aynı, renk aynı, plaka yazılış karakteri bile aynıydı.Senin aracın olabilir mi?
sağolun arkadaşlar Benim araç vallaha doğru görmüşsün önünü kesip durdursaydın araçta ben yoktum ama peder sever öyle şeyleri oturur muhabbet ederdiniz. vay be tesadüfe bak
Araçta ben olsaydım hemen fark ederdim Bugün Konya'dan geldim sürekli yollarda tanıdık toyota görecekmiyim diye bakıyorum zaten hastalık oldu
ya bende öle oldum hele bugün islahide 01 plakı bi yaris gördüm buz mavisi hakkı abi sandım yanına kadar gittim değilmiş
adama kafayı yedir en sonunda abi hayatını Hakkı abiyi görme olasılığına adasın
Bu adama birşey olursa sorumlusu sensin abi
" Numbers " adlı bir dizi var FX TV'de.Charls arkadaşımız FBI'da ki abisine matematik kuramları ile yardımcı oluyor ve sorunları çözüyorlar.Şimdi bu Charls arkadaştan rica etsek,Çukurova sınırları içerisinde Hakkı'yı kaçta kaç olasılıkta görebileceğini hesaplatsak nasıl olur Ati Bu hesaba göre bakınırsın artıkı